Ja nabyłem właśnie HPB-604. Porównać to mogę tylko do tego co miałem czyli CDI i właściwie nie ma porównania. Chociaż ten CDI miał troche pary, ale jakość dzwięku jest o wiele lepsza w carpower=monacor. Napędza przód i suba i radzi sobie dobrze. Nie jest to na pewno sprzęt wyczynowy, bo i nie ta cena, ale jak ktoś chce posłuchać muzyki w środku, a nie na zewnątrz, to w klasie budżetowej dobry wybór. Z góry zrezygnowałem z blaupunktów, magnatów itp, bo w tej cenie to oni wydaje mi się dają swiecidełka w coraz to nowych opakowaniach. Taki monacor ma chyba z 10 wzmaków, których nie zmienia co roku, bo po co. Wcześnij podpinałem jeszcze blupunkta gta2100 i zadna rewelacja. Ktoś na innym forum mierzył moc innego modelu, 2 kanałowego (ponoć 500W w mostku) i wyszło, że nawet nie zawyzają mocy. Wzmak ma miękki start, nie ma żadnych pierdnięć przy włączaniu czzy wyłączeniu radia. Masę mam z budy i nie mam żadnych zakłóceń. Filtry dolno- i górnoprzepustowe na wszystkie kanały, więc można sobie wyrególować całość. Płynne podbicia, a nie przełączniki co ileś. No dosyć propagandy

za tą kase to warte. Nawet ponoć w zachodniej prasie zdobywały jakieś nagrody, ale ja na to nie patrze. Tego 1502 to biorą często do napędzania subów, bo ma pare