| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() amma Espero Łódź | 2003-04-12 16:51:08 Witam i mam pytanie czy ktoś już próbował poleprzyć przewietrzanie espero jeżeli tak to jak to zrobił bez otwierania szyb
|
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-04-13 00:00:10 Amma = Kobieta... ? |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-04-13 01:53:05 No to kobieta czy nie?? (i to z Lodzi!! |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-04-13 06:02:46 a były esperaki z nawiewami z tyłu - nawet jest to wyszczególnione w polskim katalogu częsci zamiennych.
Nawiewy były umeszczone pod fotelami przednimi. z ciekawości zapytam się kiedyś ile to ustrojstwo kosztuje...... przyuszczam że założenie tego nie będzie specjalnie trudne..... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-04-13 10:02:21 U mnie pod siedzieniami tylnumi są dwa dziwne elementy, wyglądające może jak wywietrzniki, skierowane są w strone nóg, może to jest ten nawiew, ale nie działa, też słyszałem od znajomego coś o nawiewachz tyłu... trzeba by było się tym zainteresować |
![]() amma Espero Łódź | 2003-04-13 13:00:10 To nie jest espero z klimą , chodzi mi oto że w czasie jady szyby tylnie i boczne szybko parują nawet przy właczonym na ful nawiewie. Dopiero po dłuzszej przebiegu zamglenie tylnej szyby znika. nie mog.ę znaleźc otworów wentylacyjnych tylnich które by odprowadzały powitrze ze środka w czsie jazdy przy zamkniętych szybach |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-04-13 17:28:32 wiec.... kobieta.. ? |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2003-04-13 21:57:55 KeyJey nie badz taki natarczywy.... |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-04-14 13:19:50 Po przeczytaniu czegos takiego tez bym sie nie ujawnial... |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-04-14 13:34:48
Jestes pewna/y, ze kontrolka w przycisku od obiegu wewnetrznego jest sprawna? Moze wlasnie w tym problem, ze nie jest doprowadzane swieze powietrze? W czasie jazdy dobrze jest uchylic troche tylne szyby i ustawic nawiew swiezego i cieplego powietrza na nogi (zeby wysuszyc dywaniki) i na szyby. Moze uzywalas/es ostatnio jakiegos antyroszeniowego specyfiku polskiej produkcji? Ja sprobowalem no i pojawily sie klopoty z przejzystoscia szyb (ale to chyba tak juz musi byc ze trudno je doczyscic - widac pod slonce) no i na dodatek szyby prawie caly czas sa "mokre choc nie zaparowane". |
![]() amma Espero Łódź | 2003-04-14 18:27:04 widze że Ptaszynie intelekt stanął w rosporku i dalej nie widzi
ten ptaszyna jeżdzi tylko espero i nie widział samochodów poządnych z wywietrznikami z tyłu w słupkach lub ukryte w bagażnikulub pod szybą tylną a porady typu otwórz okno może dać lamer samochodowy , niech sam usiądzie z tyłu zobaczymy jak mu sie łysina przeżedzi od wiatru dostęp powietrza jest przez wloty z przodu , ale ile mozna napełniać puszkę bez wylotu, gdzies musi to powietrze uchodzić . W espero są otwory w tylnich drzwiach tylko dobrze osłoniwte tapicerką drzwi i mama pytanie czy ktoś próbował polepszyć obieg powietrza bez otwierania okien |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-04-14 20:37:50 Chcialem jeszcze dodac, ze moze masz filtr powietrza zasysanego do kabiny bo i takie przypadki sie zdazaja i moze byc przypchany ale w powyzszej sytuacji chyba jest to zbedne bo przeciesz wszystko juz wiesz. A faktycznie jeszcze nie probowalem prowadzic siedzac z tylu... |