Popatrzcie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

W zasadzie powinienem dać link w kupię/sprzedam, ale traktuję to jako ciekawostka

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2006-03-18 21:13:13 ]

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C957773

jest dział w sprzedam/kupie/zamienie i nazywa się on "Allegro..." i tam się to powinno znaleźć

to auto stoi w autohandlu pare km od mojego miejsca zamieszkania... włascicele traktują go raczej jako reklama

Było juz I to pare dni temu.

Przeca tylna kanapa stoi wyżej i jest nieregulowana więc nie wiem jak ktos normalnego wzrostu tym miałby jezdzić.

mateuszc

Dzięki za wstawienie linka A dlaczego mój nie działa? Nie wiem co zmaściłem, jestem tu nowy na forum.

A poza tym to jak wam się podoba?

Na kjsy dobre by było.

KJS? Moim zdaniem właściciel skrócił autko, żeby nie mieć prolemów z parkowaniem pod sklepem. A silnik wymienił, żeby wyskakiwać przodem na krawężniki i nie rozwalać zwrotnic

A tak na poważnie to koncepcja dość... kontrowersyjna, ale wykonanie całkiem niezłe

a co to za fele ma ten skrócik

Z przodu przespawane ładowskie bodaj 5,5" z tylnonapędówki a z tyłu przespawki (chyba poszerzane) z kanta/poldka

chciałbym takiewystarczylyby mi nawet rekiny tylko nigdzie ich dostac nie idzie

Cytat:
specWROC
Wysłany: 2006-03-18 23:57:16

chciałbym takiewystarczylyby mi nawet rekiny tylko nigdzie ich dostac nie idzie

jak nigdzie!
na allegro swego czasu widziałem tyle że stać mnie nie bylo
ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz rekiny

>>przykład pierwszy<<
>>przykład drugi<<
>>przykład trzeci<<

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-03-19 00:03:18 ]

SpecWROC-jakie te rekiny potrzebujesz? Mam chyba gdzieś komplet 5" do piaskowania Oddam za przyzwoitą flaszkę W poniedziałek sprawdzę jak będzie odzew

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-03-19 00:07:47 ]