[TVNturbo] Zakup kontrolowany Omega vs Clio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Widzialem tylko koncowke programu, ale jakis 'niewierny' wybral Clio zamiast Omegi :/

A zewnatrz wygladala calkiem, calkiem

no był programik i jakiś baran wybrał nowe gołe plastikowe gówno zamiast wypasionej omy 2001r z 2,2 w dieslu, zadbana, od 1 właściciela. Srebrna, caravan, wypas z navi, 2 kpl kół - za 39.
bez komentarza.

No cóż, jeden woli pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą

Może to i lepiej, przynajmniej jednego barana mniej wśród posiadaczy Omeg

wogóle co to za porównanie Zupełnie bez sensu. Podstawiają zupełnie inne auta , i ten ma wybrać jedno dla siebie??
Wiem, wiem, chodzi o możliwości wyboru auta nowego i używanego za te same pieniądze. Ale przecież tu przedewszystkim chodzi o upodobania klienta, jak ktoś lubi małe autka, to weźmie takie Clio. Nie jest to regułą, ale nie każdy kocha duże auta. Nawet jak używka jest "wypasiona", to i tak przeważnie ludzie biorą nowe auta o kilka klas niższych.
Bo nowe itp
A kręcenie o tym programu, to zupełny bezsens.
Rozumiem, porównanie aut tej samej klasy.

[ wiadomość edytowana przez: czacha dnia 2006-03-18 22:22:58 ]

Co za nosens,wybor miedzy malym a duzym autem.Gosciu pierdola,wybral karalucha i tyle.U siebie w firmie obserwuje klientow i klientki ,jakimi furami przyjezdzaja do mnie. Normalny facet(pominmy watek portfela) jezdzi czyms,w czym sie wyprostuja na plask razem z baba,a nie jakims karlem.Pominmy golfiarzy,bo to inny watek,ale tez sa to mieczaki.Ale kobiety,sa dwie na osiedlu ktore jezdza omesiami Jedna zarznieta srebrna 2.5td a druga firmowa granatowa C w caravanie.Kobietka kruszynka,a fura jak chalupa,ale za to jaka dupahihi

A ja rozumiem kolesia. Nie ma za duzo pieniedzy i ceni sobie bardziej spokoj i ekonomie niz emocje i koszty zwiazane z uzytkowaniem omegi, ktora co rusz ma cos do wymiany....

Wybral nowe auto i ma problemy z banki.

Cytat:
Normalny facet(pominmy watek portfela) jezdzi czyms,w czym sie wyprostuja na plask razem z baba,a nie jakims karlem.Pominmy golfiarzy,bo to inny watek,ale tez sa to mieczaki.

Widze, ze kolega mario meskosc swoja i innych weryfikuje po wielkosci samochodu, noz coz, podobno w koncu auto jest przedluzeniem...

Zalosne.

Cytat:
Co za nosens

Wcale nie ma nonsensu. Bezsensowne to sa te wasze bzdurne komentarze. Facet wybral nowe auto i powiedzial dlaczego.
Nie wiem czego wy tu nie mozecie zrozumiec.

Tez kupilbym Clio

Cytat:
Tez kupilbym Clio

Jasne... V6 ?

No BA

Aczkolwiek stojac przed dylematem zakupu omegi kombi z napedem od kosiarki...

Cytat:
2006-03-18 22:43:03, Vino pisze:
A ja rozumiem kolesia. Nie wiem czego wy tu nie mozecie zrozumiec.

też rozumiem co nim kierowało, choć kupując auto dla siebie brałbym omcię zwłaszcza w kontekście ciągłych usterek w tzw "nówkach".
co nie zmienia faktu, że od wczoraj podróżuję takim samym plastikowym gównem o nazwie focus

Nigdy nie mialem co rusz cos do wymiany,kupowac powoli,bez zbednych emocji,z rozsadkiem,ale dobrze.

Witam
Programu nie ogladałem ale z tego co piszecie ze facet wybrał Clio a nie bestie to tylko o jednym swiadczy,a o czym to raczej nie bede pisał bo i czemu jakiegos neptyka mam dołowac ,wystarczy ze wybrał Clio i juz ma za swoje

Mam Omege od 8 miesiecy i jeszcze nic sie w niej nie nawaliło a zrobiłem juz około 20 000 km i za nowe Clio nigdy bym nie zamienil

Cytat:
Programu nie ogladałem ale z tego co piszecie ze facet wybrał Clio a nie bestie to tylko o jednym swiadczy,a o czym to raczej nie bede pisał bo i czemu jakiegos neptyka mam dołowac

Skoro nie widziales i nie znasz tematu, to po co sie wymadrzasz ?

Kolejny fanatyk, klasyfikujacy ludzi po samochodach. Ja nie wiem, Was sieja czy co ? Kupcie se BMW.... bo sie przykro az robi.

generalizując i abstrachując wybrał bym lanosa

Cytat:
2006-03-18 22:43:03, Vino pisze:
A ja rozumiem kolesia. Nie ma za duzo pieniedzy i ceni sobie bardziej spokoj i ekonomie niz emocje i koszty zwiazane z uzytkowaniem omegi, ktora co rusz ma cos do wymiany.... Wybral nowe auto i ma problemy z banki. Wcale nie ma nonsensu. Bezsensowne to sa te wasze bzdurne komentarze. Facet wybral nowe auto i powiedzial dlaczego. Nie wiem czego wy tu nie mozecie zrozumiec.

mi chodzi o sam fakt, że ktoś dał do wyboru dwa zupełnie inne auta , komuś kto i tak bardziej czuje się w małym aucie. Jak bym szukał auta dla siebie , to tylko duże, jak bym lubiał małe, to nie wybierał bym między np Clio a Omegą, a autami z podobnego segmentu. Dla mnie bezsensu jest takie porównanie.

Wlasnie,lubisz np.kolor tylko bialy,a wybierz prosze kolor miedzy czerwonym a bialym

wczoraj widziałem białe Porsche Cayenne,wyglądał jak "wóz mleczarza"
i mimo,że to Porsche wstydziłbym się nim jeździć

wiem,wiem
niektórzy mogli by mieć w kolarze "sraczkowatym" i z wielką kupą na masce i tak by jeżdzili

A moze pani co ma "mleczarnie"? Kolor dla kobiety.

Cytat:
mi chodzi o sam fakt, że ktoś dał do wyboru dwa zupełnie inne auta , komuś kto i tak bardziej czuje się w małym aucie. Jak bym szukał auta dla siebie , to tylko duże, jak bym lubiał małe, to nie wybierał bym między np Clio a Omegą, a autami z podobnego segmentu. Dla mnie bezsensu jest takie porównanie.

Nikt mu nic nie dawal !!!! Zobacz program i nie p#$^$^^ bez sensu. Sam wybral.

Vino relax Wyluzujmy,tyle teorii,ilu nas w klubie.A gosciu ktory wybieral,wybieral zgodnie ze scenariuszem