Klocki hamulcowe accent 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po lekko przymusowej przerwie...

Mam pytanie na wstepie...

Czy mozecie podac jakies klocki hamulcowe (zastepcze) do Acc z roku 2000 1.3 bo na stronie hyundaia wolaja za nie 291 zl! co jest dla mnie skandalem... wiec odpadaja...

szukam ogolnie dobrych klockow a nie taniochy... ale 300 zl te klocki musicie chyba przyznac ze to lekka przesada...

edit

co Wy na to ?

Klocki hamulcowe FERODO FDB435 77.67 zł

[ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2006-03-20 07:15:59 ]

ferrodo to syf do kwadratu piszcza, strasznie pyla i starczaja na niewiele km

polecam EBC Green Stuff ale te ponad 200zł
lub EBC Standard ponizej 100zł

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2006-03-20 00:18:13 ]

Ja założyłem hiszpańskie Ramzes czy coś takiego. Kosztowały ok 90 zł. Jak narazie przejechane jest na nich 27 tyś i nienarzekam.

Dziwne masz wrażenia z Ferrodo. U mnie nic nie piszczy i nie pyli. Co do EBC green stuff to są to klocki twardsze od zwykłych więc mogą szybciej złużyć tarczę. Polecam sprawdzenie w 4cars powinni mieć różne opcje za rozsądną kasę. Oryginalne hyundaiowe mają 2x grubszą okładzinę od wszystkich pozostałych. Jeśli się nie mylę w 4cars wołają za nie 150 więc to samo co 2 ferrodo, czyli bez różnicy.

tak takie mam wrazenia bo sam jezdze w coupe na tych ferrodo na przodzie (poprzedni wlasciciel je zalozyl)

i 1 z accentow w rodzinie tez jezdzil na ferrodo tylko nie cale 20tys. km wytrzymaly

podkreslam te 2 komplety z jakim mialem i mam jesze doczynienia to

TOTAL SYF, piszcza, strasznie pyla i szybko sie scieraja

ja juz ferrodo nie kupie w zyciu
i nikomu ich nie polecam

Pozdrawiam

Może masz podróby Ferodo?
Ja jeździłem na Ferodo i przyznam, że prawdopodobnie raz trafiłem na podróby, choć wszystko wyglądało na oryginał to klocki rzeczywiście zachowywały się trochę dziwnie i bardzo szybko się skończyły.
Był to jeden wyjątkowy przypadek, wszystkie inne Ferodo jakie miałem zachowywały się bardzo dobrze!

nie sadze bym mial podróby

ferrodo dla mnie to syf i po co o tym wiecej pisac
polecam EBC

tu sa testy:

3 testy dotyczace klockow