Zwiastun Nowego Fast & Furious

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=295&cat=10

Fajnie wyglada ta bajeczka Kurcze my tuningowcy to niebezpieczni jestesmy

hmm czy mi sie zdaje czy glowny bohater sie zmienil :/ cos mi sie widzi ze poprzednie czesci byly lepsze

[ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2006-03-20 16:06:36 ]

Ten drift po slimaku taki realny i wogóle............
Wogóle cały film realistyczny panowie jedziem na miasto podriftować na wiadukcie pod prąd bokiem...

Filmik będzie pewno ciekawey fajne fury i duzo driftu. A i ściezka pewnie też bedzie fajna!

Cytat:
2006-03-20 15:08:52, CZUCZU pisze:
Ten drift po slimaku taki realny i wogóle............ Wogóle cały film realistyczny panowie jedziem na miasto podriftować na wiadukcie pod prąd bokiem...

Hehe jednak pierwszej części filmu nic niepobije bo była najnromalniejsza ale niektóre scenki z driftu mogą być ciekawe

True true, nic nie pobije tych bajeczek . Kupa plastikow koreanskich, ktore w rzeczywistosci mialyby problemy z przegonieniem blue WRC . Trzeba zgrac i wsadzic do kolekcji bajek dla potomnych ;]

E grzesiu sadze ze wiekszosc by miara spore szanse objechac blue WRC a co do plastiku to jest duzo lepszy niz blacha (nie rdzewieje i jest lzejszy )

Pewnie ze tak. Proponuje tez od razu dolanczac do tych zabawek pismo odnosnie rozdania narzadow po watlej szansie przezycia w tych match-boxach. Ale racja, na zardzewienie nie ma szans ;D

Fakt ze te nowe kosiarki niezle wymiataja.I niestety wiekszosc woli takie, bo sa mniejsze koszty utrzymania, mniejsze spalanie a co za tym idzie mniej hajsu na paliwo.. ale w usa króluja dragstery i zaden skosnooki nie podskoczy prawdziwym muscle carom.Auta z dusza ktore spalaja wiecej niz ja piwek siekne przez weekend (a potrafie duzo ) No ale w polandii niestety malo kogo stac na auto do wyscigow i do cywilnej jazdy.Teraz zeby Rybal nie poczul sie zbyt dobrze, powiem (napisze) ze nigdzie kazdy litr paliwa nie smakuje tak jak w Polandii
Troche OT sie nam zrobilo.
Pozdr.

Proponuje teraz petycje aby paliwko kosztowalo tyle co w stanach a zaras bysmy mieli fajne silniczki na ulicach