GLEBA again

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spreżynki Weitec -60przod (205/45/R16) i -40 tył...(205/55/R16)

i jak?

No calkiem spoko gleba. Mysle ze taka w miare sensowna ni to za duza ni to za mala.

A ze sie tak spytam - co to za sprzet ?

PS - umylbys sie do zdjec

daje rade!

.. niop ... ciałkiem .... ciałkiem .... ....

Mi też się podoba tylko felgi by ładniej na wiśniowym jedencztery wyglądały

Pozdro

wygląda ładnie

ps. ale wycierałkę z przodu to zmień na jakąś inszą niż od malucha

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-03-21 12:12:05 ]

jest gites

piekna ta gleba ,w piątek ładuje alusy do swojęgo więc moja tez się powiekszy!!!!!!!!!!!!!

spoko - teraz czas na "wyłączenie z ruchu" list bocznych z drzwi i błotników

spoko

będę miał większą .. ale ta wygląda ok... ciekawe jeszcze jak prowadzenie....

a jak sie prowdzi przy glebie ??
jest gorzej czu jak bo tez planuje

Cytat:
2006-03-21 19:56:58, Adus20 pisze:
a jak sie prowdzi przy glebie ?? jest gorzej czu jak bo tez planuje

jak dobra gleba to ma się lepiej prowadzić.. w sumie przy springach -60 na seryjnym amorze to może być nie zaciekawe prowadzenie

nie no jak zmiana sprongos to amorki tez ale 60 to chyba max co mozna wyciagnac ??

Cytat:
2006-03-21 20:02:02, Adus20 pisze:
nie no jak zmiana sprongos to amorki tez ale 60 to chyba max co mozna wyciagnac ??

teoretycznie do -40 na serię można zakładać... i stwierdzam że jest to prawda.. wiem z doświadczenia...

ladna gleba, moge pomarzyc o glebie i felach

a czy mogli byscie i podrzucic jakis link do stronki z ofertami sprongow i amorko ?? oczywiscie na cale autko albo polecic jakies firmy itp ??

nikt nie zna takowych firm ??

Jesli chodzi i prowadzenie to prowadzi sie nie najlepiej na koleinach i dołach tam gdzie jest gładka droga idzie super po zakretach tez wypasik i na koleinach ciezko utrzymac kierownice, ale to podobno wina niskich opon...jak narazie jak widze dzuure to mi serce staje i noga w chamulec....strasznie boje sie o felgi...ale jazda po miescie lansik oczywiscie 40km h