Problem zfiatem cc 700

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam potrzebuje rady bo już mnie szlak tr.... za przeproszeniem .Mam Fiata CC 700 a moj prolem polega na tym że diabli mu biorą świece . Na krótkich odcinkach smaochód jeżdzi ale na dłuższych świece są zalewane i tracą iskrę wydałam juz majatek na rozne świece i cały czas to samo przejechałam 20km i znowu padły wymieniałam juz z 20razy i juz mam dosc przeciez auto mam mniec po to by jezdziło a nie stawało po przejechaniu kilku kilometrów szukam porady i to szybkiej bo chyba osiwieje przez ten samochód elka_trzepacz@op.pl gg 7672166

www.centomania.pl tutaj raczej Ci nikt nie pomoże

podobng przypadke mial znajomy tydzien temu. naprawial auto kolezance, w seriwsie wymienili jej rozrzad, walek, modul, poszlo kupe kasy.auto tez zalewo bu niknela iskra.....jakos takos pozyczylem mu na probe CEWKE z el....i auto od tygodnia smiga.

ja miałem podobny przypadek z tym że umnie jeszcze od czasu do czasu na jednym garze chodził wymieniłem cewke przeczyściłem świece odpaliłem pomeczyłem na wyskokich obrotach odkręciłem świece i co... sucho
a zdażyło mi się to potym jak 3 tygi stał na mrozach pewnie cewka dostała wody zamarzła i cos się spierniczyło w niej...