Zbiorniczek od plynu chlodniczego i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
koledzy powiedzcie mi ile tam ma byc plynu bo nie widze oznaczenia? ma ktos moze skan instrukcji? Jakie sa zarowki w reflektorach?

Poziom płynu max do spawu (zgrzewu, czy jak to zwał ) zbiornika

Żarówki H1 55w

ja mam na troche wiecej niz na dnie to trzeba dolac?? jak tak to musze wymienic caly plyn bo kupilem auto i nie wiem jaki byl a jego podobno sie nie dolewa innego

Cytat:
2006-03-22 22:12:48, mifi pisze:
Poziom płynu max do spawu (zgrzewu, czy jak to zwał ) zbiornika

1cm wyżej bo jak sie rozgrzeje to go powietrze wepchnie głębiej
W ASO lali mi nawet 2 cm wyzej od spawu

Cytat:
2006-03-22 22:14:53, pablo_ns pisze:
ja mam na troche wiecej niz na dnie to trzeba dolac?? jak tak to musze wymienic caly plyn bo kupilem auto i nie wiem jaki byl a jego podobno sie nie dolewa innego

Dolewka by się przydała
Jeśli nie wiesz co poprzedni właściciel wlał, kiedy i ewent. co dolewał, to wymiana byłaby wskazana

jeszcze jedno pytanie mnie trapi, dlaczego jak zamkne wszystkie drzwi z przycisku kolo otwierania szyb tam gdzie ejst lock i unlock to zamykaja sie wszystkie oprocz kierowcy? z pilota normalnie wszystkie sa zamkniete

Cytat:
2006-03-22 22:35:58, pablo_ns pisze:
jeszcze jedno pytanie mnie trapi, dlaczego jak zamkne wszystkie drzwi z przycisku kolo otwierania szyb tam gdzie ejst lock i unlock to zamykaja sie wszystkie oprocz kierowcy? z pilota normalnie wszystkie sa zamkniete

mialem to samo, po tygodniu samo sie naprawilo

Cytat:
2006-03-22 22:35:58, pablo_ns pisze:

Stanie sie tak jak masz drzwi kierowcy otwarte. Cypla też sie wtedy nie da wcisnąć(no chyba że z jednocześnie podniesioną klamką). Taka konstrukcja zamka, żebyś sobie za łatwo samochodu nie zatrzasnął.

Cytat:
2006-03-22 22:30:51, mifi pisze:
Jeśli nie wiesz co poprzedni właściciel wlał, kiedy i ewent. co dolewał, to wymiana byłaby wskazana

Etam... Jak błękitnopodobny to petrygo, jak różowawy to borygo... a zresztą dolej jaki chcesz. Nic złego się nie stanie.

Cytat:
2006-03-23 00:53:28, Adam4302 pisze:
Stanie sie tak jak masz drzwi kierowcy otwarte. Cypla też sie wtedy nie da wcisnąć(no chyba że z jednocześnie podniesioną klamką). Taka konstrukcja zamka, żebyś sobie za łatwo samochodu nie zatrzasnął.

A mnie sie ostatnio zrobilo tak, ze jak powiedzmy wysiade z samochodu, sprobuje wcisnac tego cycka - ok, nie wcisnal sie. Zamykam drzwi i w momencie, kiedy ciagne za klamke zamyka sie centralny, np. z kluczykami w stacyjce i pracujacym silnikiem

Ale to tylko jak probuje wcisnac tego cycka, tak jest normalnie Zajrze tam niedlugo.