OGÓLNOPOLSKI ZLOT ESPERO 4 MAJA WARSZAWA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie widze zenie możecie sie dogadać wiec podejmuje decyzje jako arbiter!

Zlot Espero odbedzie sie 4 Maja w Warszawie ! przy okazji tuning party na Bemowie!

Jesli ktos chce uzasadnienia to napisze, ale pozniej

Radze podzielić się na grupy któe do stolicy by pojechały, a na obrzerezach way spwoktałyby sie z Warszawiakami ktorzy zaprowadziliby ich na miejsce spotkania

Co do reszty to kwestia dogadania sie.

Mam nadzieje ze wszyscy zaplanujemy sobie najblizsze miesciae tak zeby 4 maja pojawaic sie na Bemowie, ja wlasnie odmowilem uczestniczenia w wyjezdzie na Slowacje zeby byc 4 maja w Wawie

Pozdraiwam!

el0!

Lasombra podaj wiecej szczegulow, plan, godziny...

ja chetnie przyjade jesli bedzie po co...
jade na Elmot wiec po 1000km 2 i 3 maja nie wiem czy bedzie mi
sie chcialo pojechac nastepne 600km 4 maja, po to tylko zeby zobaczyc Tuning przez wielkie T.... tym bardziej ze mnie nie interesuja ping-pongi na antenkach i szyby dymki...

a jednodniowy zlot? bez browaru i szczerych pogaduszek... to jakos tak dziwnie...

OK!!!

Ja będę
Z tą różnicą, że najpradopodobniej jechał będę z Łodzi!

Bardzo słuszna decyzja Panie Lasombra !!!
Ja też będę na 100% - już z nową cyfrówką, więc powstanie napewno na mojej stronie www.gajer.of.pl kolejna galeria !!!

A co do osób które mieszkają daleko poza Warszawą i nie są pewne czy im się opłaca jechać:
Powiem tak:
Byłem już dwa razy na "Ogólnopolskim Zlocie Tuningowców na Bemowie" organizowanym przez "tuning.pl" i mówię wam że naprawdę warto !!! Na zlocie na Bemowie samochodów zawsze było 3x więcej niż w Rudnikach !!!

Na dzień dzisiejszy 04.05.2003 tym razem bez mojej osoby. Chyba, że coś mi się uda namieszać w grafiku, co raczej będzie mało prawdopodobne.

Oj panowie, wszystko się krzawczy, teraz to już nie wiem czy wogóle będę, ale dokłądną odpowiedź dam przed zlotami - tak na pare dni wcześniej

Suuper Widze, ze samochodu nie zrobie do zlotu (dalej brak przednich zderzakow w Warszawie - moze ktos wie, czy sa w innych miastach?), ale za to przyjade sobie autobusem Zalicze kolejny zlot. Bardzo sie ciesze, ze Warszawa wygrala! Do zobaczenia

[quote]
2003-04-18 14:06:58, QLogic pisze:
.......(dalej brak przednich zderzakow w Warszawie...........

Po świętach pomacamy, może coś uda sie załatwić, jeśli sprawa jest aktualna.

ja bede na 95%

w długi łikiend bede odrdzewiał espero pod drzwiami

jeżeli się wyrobie - a wszystko na to wskazuje to będe

Cytat:
2003-04-20 22:56:38, -Piotr- pisze:

Po świętach pomacamy, może coś uda sie załatwić, jeśli sprawa jest aktualna.

Jest, jest... Bede wdzieczny za wszelka pomoc

Co do zlotu 4 maja na bemowie to mnie niestety nie będzie, wyjeżdżam na majówkę, od 1 do 4 więc Łukasz czekam na fajny reportażyk w stylu zeszłorocznych Rudnik

Eeee, może ja nie doczytałem ale w końcu gdzie się spotykamy jutro???? Na Bemowie czy na Cargo??!!!

Tak jak u przedmówcy: TO GDZIE SIĘ SPOTYKAMY ?
Chociaż to szanowny przedmówca troszku "namięszał"

Z powodu braku reakcji pozostałych zainteresowanych, wspólnie z niejakim Lukaszem G. ustalamy co następuje;

zbiórka szanownych klubowiczów odbędzie się dnia 4 maja o godzinie 11.00 na parkingu przed bramą Ośrodka Szkolenia Kierowców na Bemowie.

Esperaki, koszulki i klubowicze jak również niezrzeszeni mile widziani.

Bliższe szczegóły powinien wyjaśnić Lukasz, ale muślę, że tubylcy z Bemowa każdemu wskażą drogę .

carbol od pewnej soboty ze szponami ))mapka Bemowo

[ wiadomość edytowana przez: carbol dnia 2003-05-03 22:47:41 ]

No dobra czyli będę na Bemowie o 11.00, dla mnie to nawet bliżej i przepraszam za zamieszanie ale jakoś tak za mało ruchu było w temacie ...