Poszukuję software do ... felg :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prezentacja

ja chce takie fele, ciekawe ile takie cós kosztuje

pomyślane skubaństwo

Wersja rowerowa dostępna na allegro
Projektor

Ciekawe do jakiej prędkości to daje rade

edit:
I tak wole >> TAKIE <<

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-03-25 23:11:12 ]

znajomy elektronik kiedys takie cos projektowal
ale szczegolow nieznam

jakbym z czyms takim na kajotesa wyskoczyl to bym byl masta , zajebioza to jest

próbowałem się zastanowić jak to musi być opracowane żeby cały czas pokazywać obrazek w pionie i z taką dokładnością...
Przerasta to mnie

Czujnik prędkości obrotowej i czujnik połozenia koła - jak w elektronicznym-zapłonie . Czy nie? Na dobrą sprawe może udałoby się zaadoptować sygnał z czujników ABS. Skoro taki czujnik może dawać informacje do ABS, ASC/DSC/ASR (czy innych kontroli trakcji), RPA (czy jak by się tam systemy pomiaru ciśnienia w oponach na tym oparte nie nazywały w innych autach ) i HGW czego jeszcze to myślę, że jeszcze jeden klient na takie info nie zrobi mu różnicy . To co, kto się podejmie budowy sterownika takiego? Na razie chyba mono wystarczy .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-03-27 03:18:44 ]

Cytat:
2006-03-26 15:37:05, Race_D pisze:
Czujnik prędkości obrotowej i czujnik połozenia koła - jak w elektronicznym-zapłonie . Czy nie? Na dobrą sprawe może udałoby się zaadoptować sygnał z czujników ABS. Skoro taki czujnik może dawać informacje do ABS, ASC/DSC/ASR (czy innych kontroli trakcji), RPA (czy jak by się tam systemy pomiaru ciśnienia w oponach na tym oparte nie nazywały w innych autach ) i HGW czego jeszcze to myślę, że jeszcze jeden klient na takie info nie zrobi mu różnicy . To co, to się podejmie budowy sterownika takiego? Na razie chyba mono wystarczy .

dokładnie o tym samym myślałem