Zobaczcie co znalazlem...!? pikene....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakos mi sie nudzi dzis w nocy wiec serfuje tak po necie , po stronach moto , wchodze na www.auto-swiat.pl na forum spisuje w wyszukiwarce "polonez" , otiweram jeden z postów i czytam :

" tak. to prawda. a premiera w polsce odbedzie sie 1 kwietnia

dostepne beda wersje 3D, 5D (pod nazwa "Caro"), sedan ("Atu") oraz kombi ("Weekend"). paleta silnikow bedzie obejmowac 4 benzynowce: 1.4 (100 KM), 1.6 (115 KM), 1.8 (135 KM) oraz 2.0 (155 KM - wersja GSI), w pozniejszym okresie dolacza 2 diesle z PSA: 1.6 HDI (110 KM) oraz 2.0 HDI (136 KM)

ceny od 19 999 zl w standardzie radio i centralny zamek "

oto link do tego wontku na forum autosiwata FORUM

co wy na to?

Jasne 1-GO KWIETNIA

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

pewnie ze to bujda bo gdzie jak gdzie ale na FSO AUTO KLUBIE był by to temat numer JEDEN ale fajnie pomazyc ,hehe swoja droga koles niezle wymyslil te wszystkie dane ;-D

Tak a za rok w lipcu dolaczy jeszcze wersja EVO z napedem na cztery kola i turbodoladowanym silnikiem z Lancera

P.S. Podobno kreca tez Taxi 4 i glowna role ma tam grac ten srebrny Atu z 3 litrowym silinkiem , tylko bedzie przemalowany na bialo

Tak a za rok w lipcu dolaczy jeszcze wersja EVO z napedem na cztery kola i turbodoladowanym silnikiem z Lancera

P.S. Podobno kreca tez Taxi 4 i glowna role ma tam grac ten srebrny Atu z 3 litrowym silinkiem , tylko bedzie przemalowany na bialo

najbardziej mnie rozbił tekst: "Poprostu autko miało cięzkie dzieciństwo (w wieku 3 lat stan wojenny)" dopisałbym jeszcze mało troskliwych rodziców

ojjjj pozniej to juz sobie ludzie jaja robia , ale ten pierwszy poscik to niemowicie ze niebylo by fajnie !
kurde bralkuje mi w cennikach nowych samochodów pozycji polonez! chodzcie sie zbierzemy i zrobimy strajk okupacyjny na WIejskiej pod hasłem "dajcie pieniadze na nowego poloneza" hehe

a myslelisci kiedys jak by mogl wygladac polonez 2?

chyba "dajcie na nowa licencje".

Smieszne historie opowiadacie
Polonez 2?Zalatuje jakims tanim horrorem z zombiakami wstajacymi z grobow...
Czas Poloneza juz BYL, w obecnych czasach nawet gdyby wynaleziono inwestora (zapewne chinskiego ) bylby to kolejny plastikowy pizdzik, a nie auto ktore znamy i lubimy.Macie przeca FSO Matiza, Lanosa - nowy "Polonez" mialby tyle samo wspolnego z poprzednikiem co Lanos.
Sila rzeczy FSOAK przerodzi sie z czasem w klub oldtimerow...Zreszta juz jest taka tendencja, pozytywna zreszta

Temat do wywalenia lub na NUDE,zasadniczo.

"a ja słyszałem że bedzie miał biksenonowe reflektory, 15 poduszek powietrznych, kierownice, fotele, i może nawet w standardzie koła ( czyli to czego w standardzie nie daje fałwej) "
hehe

E tam dobry temat posmiałem się

Cytat:
2006-03-26 15:02:40, kaovietz pisze:
Sila rzeczy FSOAK przerodzi sie z czasem w klub oldtimerow...Zreszta juz jest taka tendencja, pozytywna zreszta

Otóż to

hehe ja tez jak pierwszy raz czytalme to to bylo smiesznie a na czym polega licencja bo zawsze sie zastanawialme ze cos tam na kogos licencji moze ktos wie oco w tym chodzi?

Moze to troche nie na temat , ale swoja droga moze nawet dobrze ze nie zdecydowali sie na facelift Poldka , ktory wygladalby jak ten smieszny szkic ,, nowego trucka ,, - z takim przodem to by byla tragedia

eee.... a mi sie wlasnie podobal ten szkoc nowego trucka! fajny byl ale trzeba by bylo tez tyl odmlodzic, ten motyw troche przypominal volvo croc cantry ale byl naprawde spoko , tylko szkoda ze to byl taki marny szkic bo lepsze i bardziej dokladne robi moj kolega z klasy! jak by przedstawili symulacje komputerowa to co innego

Cytat:
2006-03-27 01:10:34, Dreamzzz83 pisze:
Moze to troche nie na temat , ale swoja droga moze nawet dobrze ze nie zdecydowali sie na facelift Poldka , ktory wygladalby jak ten smieszny szkic ,, nowego trucka ,, - z takim przodem to by byla tragedia

Który? Bo były dwa.

Krasu, napisz do FSO żeby zamiast napisu Lanos przyklejali Polonez, będziesz miał nowy model (to dopiero byłby koszmar)

ten szkic podobny do volvo taki byl na stroeni clicka ze niuby mieli nowego puscic...
dziwie sie.... fani FSO a niechceli by kontunuacji legendy ?

kontynuacja bylaby koszmarem

Ja osobiscie chciałbym idąc ulicą zobaczyć jeszcze nowiutki pojazd który dumnie miałby FSO na klapie...../poza Lanosem i Sardynką