Lada VFTS na zgłoszeniu do rajdu Mazowieckiego :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule ciekawe czy dojdzie do startu
Tutaj link do listy zgłoszeń.
pozdrawiam

Tutaj chodzi o tego "słynnego" VFTS'a z Białegostoku.

eee 36 miejsce na 39 mozliwych to mega dobry wynik...
filmimk nawet znalazlem gdzies

Właśnie znalazłem swoją byłą rajdówkę Lade na rajdzie Wyzwolenia w Poznaniu, czy to ktoś z klubowiczy teraz jej dosiada????

Cytat:
2006-04-04 12:13:03, kornat pisze:
Właśnie znalazłem swoją byłą rajdówkę Lade na rajdzie Wyzwolenia w Poznaniu, czy to ktoś z klubowiczy teraz jej dosiada????

hehe tak czułem że to twoja była...ma na boku naklepke klubową. Ale własciciel nie ma nic wspólnego z naszym klubem. Rozmawialiśmy z nim razem z humelem i narzekał że zajechany był silnik......."

a to nie jest auto Kornata?

Hmm jak ją kupiłem nie robiłem nic przy silniku, oprócz przeróbki do sportu, parę rajdów w extramalnych warunkach u mnie zaliczyła, później troche nią latał mój koleś (kolejny właściciel) więc silnik miał prawo się "lekko" zajechać ale fajnie znowu ją widziec , ale po obejrzeniu filmiki z tego rajdu dochodzę do wniosku że chyba juz tam nie siedzi mój bilstein, albo jest juz zajechany na maxa...

no rewelacji nie było A moze ktoś już sobie zdemontował i wpakował zwykły zawias....z tego co mówił własciciel to szykują jakiś nowy silnik.

Z zawiasem może tak byc jak piszesz choc siedzi dosyc nisko, fajnie, że jeździ i wygląda nadal ładnie , ma nawet uszkodzona prze ze mnie maskę mój koles chciał ja sprzedac na części..., dobrze, ż eposzła w całości.

[ wiadomość edytowana przez: kornat dnia 2006-04-04 14:47:06 ]

no właśnie...fajnie ze dalej lata na rajdach

co do silnika o ktorym wspomnial Zax, pamietam ze gosc mowil ze uszykowany ma juz silnik z dwoma weberami 45.. tylko jeszcze nie wlozyl

Cytat:
2006-04-05 15:09:02, humel pisze:
co do silnika o ktorym wspomnial Zax, pamietam ze gosc mowil ze uszykowany ma juz silnik z dwoma weberami 45.. tylko jeszcze nie wlozyl

No prosze to będzie ładnie latała, tylko niech jeszcze dopracuje zawiechę bo Ladna skacze jak kangur

Chłopaki możecie wrzucić filmik z VFTSem na inny serwer bo stamtąd nie idzie go ściągnąć, wielkie dzięki z góry.

Na TVN Turbo w ostatnim wydaniu OESu LADA VFTSbyła widoczna dosłownie przez sekundę - na jakims zakręcie
Al;e super wygladała
Nie wiecie gdzie moga byc fotki z mazowieckiego??? może tram są jakies fajne zdjęcia VFTSa
Paweł

Paweł fotki są np:

TUTAJ

TUTAJ
pozdrawiam

photo tej łady takrze na www.rallypl.com i www.autoklub.pl...

Dzięki Panowie !
super fotki

a z 2103 tez były VFTS'y no nie? Gdzie mogę znaleźć jakeś foty takich?
Dzięki

www.ladaklub.pl - wejdz na modele i tam masz wszelkie potrzebne dane i informacje

Witam
Cytat:
2006-04-09 13:51:39, Adam-Lancelot pisze:
a z 2103 tez były VFTS'y no nie? Gdzie mogę znaleźć jakeś foty takich? Dzięki

Z 2103 były MTXy, ale zajrzyj na stronkę, wiele sie dowiesz o tych autach