Media Markt o Polakach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polacy oburzeni reklamą w niemieckich mediach
W najnowszej kampanii reklamowej firmy Media Markt Polacy są ośmieszani i przedstawiani jako złodzieje.
W reklamie telewizyjnej trzej aktorzy mówią niegramatycznie z łatwo rozpoznawalną, słowiańską naleciałością. Wylewnie ściskają się z trzema menadżerami firmy, komplementując drużynę niemiecką.

Potem okazuje się, że przy okazji ukradli im spodnie. Jeden z nich ironicznie zauważa, że "Polak to przyzwoity człowiek, bo mógł ukraść zegarek". Zastanówcie się gdzie kupujecie.Tutaj reklama

tylko głupi w Media kupi...

Media Markt nie dla idiotów tylko dla kretynów

to sie nazywa unia europejska.......
jak dla nie to pranie łbów i utrzymywanie nierobów i opasów......
może naród sie obudzi

To nie Media Markt TYLKO NIEMCY tak o nas myślą, zawsze myśleli i myśleć będą. To my jesteśmy idiotami, ci którzy wierzą (nie ja) w krągłe kłamstewka i przymilne słówka.

To nie Media Markt TYLKO NIEMCY tak o nas myślą, zawsze myśleli i myśleć będą. To my jesteśmy idiotami, ci którzy wierzą (nie ja) w krągłe kłamstewka i przymilne słówka.

Immo, też mieszkałem za granicą, wszędzie są ludzie i ludziska, prawie zawsze jak byłem u naszych KOCHANYCH sąsiadów (służbowo, a zatem krótko i w interesach) spotkała mnie nieprzyjemność w związku z tym że jestem POLAKIEM !!! i tyle za komentarz.

Czasami, będąc za granicą uzywałem innego języka, wstydząc się za zachowanie osób rozmawiających po polsku, którzy stali obok, ale to inna historia.

[ wiadomość edytowana przez: omegabmaks dnia 2006-03-27 18:28:32 ]

Wredna ta reklama

Ale prawdą jest niestety, że za granicą znajdziesz niewielu Polaków na poziomie. Na obczyźnie reprezentują nas głównie ludzie z marnym wykształceniem, kombinujący tylko jak tu kogoś "wyruchać" - a najlepiej swojego rodaka. I takich właśnie Polaków znają obcokrajowcy. Mieszkając jakiś czas za granicą mogłem sam się o tym przekonać. Przykre to ale prawdziwe .

kurde...te rapidshare mnie do grobu doprowadzi, juz od dawna probuje cos z tego ściągnąć i nic, teraz tez nie działa.ehhhhh

daj polecenie jak ściągać dla zielonych

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:04:28 ]

Cytat:

www.gazeta.pl ? albo www.onet.pl ?

Cytat:

Użyj firefoxa a nie IE to napewno zassasz

klikasz na free na dole stroniy, potem czekasz ile trzeba, wpisujesz kod z obrazka i klikasz na download using...

Rapie-share

Wklejamy podany link do przeglądarki,po otwarciu interesującej strony

klikamy na free,

trzeba poczekac aż skończy odliczać,wtedy

wpisujemy przykładowy kod VSC za here: nastepnie klikamy na Start Download.
Aby ominąć limit na ponowne ściągnięcie pliku Ci co mają neostrade mogą wyczyścić pliki cookie z przeglądarki rozłączyć i ponownie włączyć neo.Dla reszty pozostaje łączenie przez proxy lub opcja premium

ehhhhhhhhhh..mam czekać jakieś 63minuty.głupie

Cytat:
www.gazeta.pl ? albo www.onet.pl ?

To wee mi znajdź, bo ja nie potrafie. Bądź kolega

pozdrawiam

kielkac, genialne

Cytat:
To wee mi znajdź, bo ja nie potrafie. Bądź kolega

Niezly kibel. Zdjeli. Jeszcze w dzien byl ten film.

Sorki w takim razie za "wynurzenie".

---

Zeby nie bylo
Film

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2006-03-27 23:12:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2006-03-27 23:13:04 ]

Cytat:
Niezly kibel. Zdjeli. Jeszcze w dzien byl ten film.

Madal jest. Najwidoczniej limit byl przekroczony...

Kolega moze ma scrypty javy poblokowane. Dlatego nie zassal.

Dzięki Vino

Tak,zaparkuj autem na polskich tablicach,na parkingu.A na pewno twoj rodak wlamie sie do niego.Niestety,paru kretynow wyrobilo juz nam opinie na zachodzie i dluuugo tak juz zostanie

Cytat:
Madal jest. Najwidoczniej limit byl przekroczony...

Na gazeta.pl albo onecie ???

Cytat:
Kolega moze ma scrypty javy poblokowane. Dlatego nie zassal.

Kolega umie sie "tymi rzeczami" poslugiwac i nie ma nic wylaczone.