MotoNews.pl
1 Jaki kolor zacisków:) (140564/305)

Jaki kolor zacisków:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Moge liczyc na wasze opinie co do koloru bębnów i zacisków. Kolorek fordzika ciemno zielony metalik Za sugestie dziekuje.

fotke daj lepiej

Czerwony fajnie wygląda na zaciskach i bębnach.

Zamieszczam foto

moze zolty

Boje sie ze to bedzie wygladało jak g.... w lesie

Wal pod kolor autka...tylko czy można dostać taki kolor

No własnie a co myslicie o czerwieni?? tzn moze i cos zielonego by sie znalałzo bo czytałem o malowaniu sporo na innych forach i ludzie czesto maluja Hammeraitem i nie narzekaja

Cytat:
No własnie a co myslicie o czerwieni

co kto woli...jak mają rzucać się w oczy to i owszem...w moim przypadku nie jest to najważniejsze i dlatego zastanawiam się nad czernym; w ostateczności jakiś granat pod kolor nadwozia

ja już mam zakupiony czarny Motip

Cytat:
ja już mam zakupiony czarny Motip

a to spray czy pod pędzel ...jaka cena

O dawien dawna zaciski robi sie zolte lub czerwone.
Ale pomaluj sobie np w kolor ekri- polecam. Albo zrob moro.

red rullez

a odnośnie żółci to na bębnach ok, ale na zaciskach będzie ciągle widać pył z kolocków.

Ooooo zaczynaja sie watki LETNIE ;D Sniegu ustepuja i mozna sie brac za autka. Ja tez bede malowal. kolor wisniowy bebny i zaciski przejechane srebrzanka ;D Nie tak trwale jak dedykowane srodki ale zdecydowanie tansze rozwiazanie.
Co do Twojego autka... ZOLTY by na pewno pasowalo!!! Daje glowe!!! Kolega ma.. zielonego i wlasnie mial...
ooo 1 zdjecie nic nie widac ale.. moze sie przyda
LINK DO FOTKI NA FOTOSIKu

A TUTAJ album escorcika... nie widac zoltego z zielonym.. ale prezentuje sie super. (btw: essik pod mlotek idzie)

lakier 2 składnikowy pędzel
cena 60 zł w Fauvert
można kupić też inne kolory
w warszawie jest do kupienia w Norad
ceny w zależności od tego czy wersja niemiecka czy polska
najtaniej znalazłem czerwony i srebny na Al. Reymonta za 46

Ja stawiam na przeźroczysty

w bialo-czarna szachownice

spray Motip 24-30 pln
wydaje mi się, że czerwony lub niebieski by pasił

a co myslicie o srebrnym?? Bo bylem wlasnie w sklepie i troche sie zastanawiam nad tym hammeraitem. Może srebżanka do 500 stopni wytrzymuje

Dzieki za opinie te na poziomie oczywiście Decyzja zapadła maluje tym http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=93875950