| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2003-04-14 20:31:07 kiedys zaswital mi w glowie pomysl, aby w reflektor od dlugich swiatel "wmontowac" czarny krzyzyk.
cos w tym stylu:
czy mozna w jakis sposob "rozmontowac" szklo i lustro aby go tam wpakowac? |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2003-04-14 21:23:00 =) ja nie mam w planach naklejac zadnych paskow. chce z plastiku krzyzyki zrobic i je tam wmontowac.
chodzi mi dokladnie o cos takiego
ps, wiecie moze jaki rozmiar maja swiatla z golfa 1? moze by podpasowaly? |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-04-14 21:37:59 no to teraz przyszpanuje wiedzą - sprawdzone na 3 lampach z podlka tych okragłych - te same co kant.
wiec sa dwie metody Piłka do metalu i tniesz 2 cm od zwierciadła - w srodek wstawiasz plastik całosc skrecasz drutem - 6 - 8 miejs robisz z obydwu stron dziurki i drutem sciskasz jak juz jest stale to dajesz silikon do szkła plastiku itp i kleisz - w poldku do dzis trzyma - 3 lata !!!!! ALe za 3 razem na to wpadłem Pierwsza próbowalem srubokretem poleciał klosz z przodu i dupa zmoczona. Druga odeszła piłka !!!! i na sam silikon - wytrzymało 3 tygodnie. A tu chyba najlepszy sposób i wszystko jest ok az miło. Mysle ze ci sie uda |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2003-04-14 21:47:26 dzieki, bede kombinowal =) |