Sprzedam opel omega 99 tanio i pilnie 2,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam opla omege srebny metalic sedan,manual silnik 2,5 benzynka w bogatej wersji wyposażeniowej tj klimatronik,xenon,itd:bez skóry.
PLUSY
-cena 15,000 do negocjacji
-auto od pierwszego właściciela kupione w salonie w kraju-zarejestrowane
-przebieg 136 tys
-serwisowane w ASO
-nigdy nie zapoznawało blacharza ani lakiernika
-komplet 15 aluminiowych z oponami gratis
-radio alpine z głośnikami infinity.
MINUSY
1.huczy pompa wspomagania
2.nie podświetla jeden zegarek z klimatronika
3.peknieta brewka pod reflektorem
4.delikatne poczatki rdzy na przednich lewych i tylnych prawych drzwiach
minusy z pozycji 1-3 jesteśmy w stanie usunąć w zależnośći od negocjonowanej ceny
wszelkie pytania marek 609097518
dysponuje zdjeciami,auto do ogladniecia we wrocławiu

dla wszystkich zainteresowanych.dzisiaj po południu mam fotki dokładne,auto jest mojego kolesia który jest współwłaścicielem dużej hurtowni.Nie chce nikogo bajerowac i sciemniac bo nic z tego nie mam po prostu przysługa koleżeńska.kiedy dzisiaj zostanie obiektywnie przeze mnie prześwietlone dodam szczegóły i szczególiki...foty na meila PS.to jest omega B przed liftingiem ..nie C.pozdrawiam

15tyś? Quervas maches.

Cytat:
2006-03-31 10:16:29, marek281 pisze:
sprzedam opla omege srebny metalic sedan,manual silnik 2,5 benzynka w bogatej wersji wyposażeniowej tj klimatronik,xenon,itd:bez skóry. PLUSY -cena 15,000 do negocjacji -auto od pierwszego właściciela kupione w salonie w kraju-zarejestrowane -przebieg 136 tys -serwisowane w ASO -nigdy nie zapoznawało blacharza ani lakiernika -komplet 15 aluminiowych z oponami gratis -radio alpine z głośnikami infinity. MINUSY 1.huczy pompa wspomagania 2.nie podświetla jeden zegarek z klimatronika 3.peknieta brewka pod reflektorem 4.delikatne poczatki rdzy na przednich lewych i tylnych prawych drzwiach minusy z pozycji 1-3 jesteśmy w stanie usunąć w zależnośći od negocjonowanej ceny wszelkie pytania marek 609097518 dysponuje zdjeciami,auto do ogladniecia we wrocławiu

Prima Aprilis?!

Marek czekam na odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!

sprzedanadziecko zostaje w klubie