[S][126p] Chromowany zderzak, super stan !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemanko, mam do sprzedania chromowany zderzak do maluszka jak widac. Wiecej pisac nie bede bo widac na fotach. Zainteresowani niech piszą swoje propozycje cenowe.
Postaram sie dodac wiecej fotek jak bedzie trzeba.

Pozdrawiam

Nie napisałeś tylko czy to jest przedni czy tylny.
Jeśli przedni to mogę dać 50 PLN

przedni mam tez tylni ale w nie za ciekawym stanie
zreszta widac na foto ze przedni

[ wiadomość edytowana przez: darrrrek dnia 2006-03-31 17:48:09 ]

To ze jest założony z przodu nie znaczy że jest przedni.
Widywałem już tyły założone z przodu.
Tylni to ja mam NOWY
I jak z wnętrzem, mam rozumieć że jest w takim stanie jak z zewnątrz

jak na moje oko to to jest tył !!

ide oblookac i wam powiem

czym sie roznia przednie od tylniego? tylko gadzetami do osw. rejestracji i samym mocowaniem rejestracji?

faktycznie to jest tył...nie zwrocilem uwagi sorry

tył jest prosty a przód przłamany w srodku, inny rozstaw śrub, inne otwory pod tablice /przód/, lampkę ośw. tablicy /tył/.
Jak tył to ja dziękuje.

nie kupujcie od nieuczciwego!!

widze ze wrc126p nagadal wam jakies sciemy ze to niby ja go w chuja zrobilem a jest calkiem odwrotnie.... lol chce wojny to bedzie ją mial pozdro.

W razie pytan co do zderzaka zapraszam na priv

[OT]
z tego co wiem to ty sie nie fair zachowałeś pozatym z wurcem robie interesy i nigdy mi sie nie zdażyło aby kogos w **uja zrobił.

to ze Ciebie nie zrobil w balona to nie znaczy ze tak bedzie zawsze...trafilo na mnie i napewno nie jestem ostatni. Moze jakbys poznal prawdziwy przebieg interesu to bys zrozumial. 3mka

to skoro ci nie odpowiadał to czemu mu go nie odesłałeś tylko teraz lansujesz sie nim w swoim profilu??

dlaczego mam odsylac na swoj koszt ??? wmawial mi kilka tygodni ze blok jest zajebisty tak samo walek, tylko ze walkowi brakowalo jednej krzywki, a blokowi kilku gwintów nie mowie juz nawewt o stanie krzywek, czopów walka ani o stanie bloku. Jezeli dla niego to bylo oceniane na super stan to moze niech sie pobawki klockami a nie autami...chyba ze ma jeszcze mozg dziecka i myslal ze wcisnie komus taki zlom. Bo jak to pokazalem znajomemu mechanikowi to sie spytal co za palant mi to dal. Za ten zlom chcial halogeny ale to nie bylo warte ani 1/10 tego co mu oferowalem, wiec halogeny sprzedalem tutaj na forum i jest wszystko cacy. Kupujacy zadowolony wiec to chyba nie ja jestem oszustem . Dlaczego jego kumple sie wypowiadają a nie on. Widocznie wie ze zagral w ciula.

Przynajmnie zachowaj sie jak normalny człowiek i przyznaj ze mnie ładnie zrobiłeś mnie w chuja !! a jezeli tacy uwas mechanicy to chciałbym zobaczec co powie na nowy blok :]
to jak blok Ci sie nie podoba topo co sie nim chwalisz w profilu i po co składasz z niego silnik jak on podobno chujowy jest ??
NIedługo wpadne do Ciebie i pokaze ci obóz zagłady moze Ci sie tam spodoba !!
jak nieodeslesz bloku do 15:04.06r (Lub tak jak było umówione) to ja juz nie debe z Toba rozmawiał inna instytucia Toba sie zajmnie a ja bede Tylko sie przygladał i smiał ! !
pozdrawiam WRC126p :]

Moja oferta zostala butalnie usuneta przez moderatora chociaz byla calkowicie powazna. Oferuje Ci za ten zderzak slownik ortograficzny, bo to hcyba bardziej Ci sie przyda niz kasa. Takie winoski nasuwaja mi sie po przeczytaniu Twojego podpisu. Pozdro

spokojnie mi tu panowie, to nie temat kto kogo w chuja zrobil tylko kupie sprzedam zamienie.

odrobine powagi tak jeden jak i drugi.

Jak tak dalej bedzie to bedzie po watku...

Załatwiajcie takie rzeczy privem...