Gdzie podpiac obrotomierz w MKV ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupilem licznik z obrotomierzem do MKV mam ksiazke ale tam nic nie pisze prosze o pomoc

Sam zastanawiam się czy nie założyć sobie zegarów z obrotkiem, ale zawsze wypadnie coś ważniejszego. Może to Ci coś pomoże Jak nie to wydaje mi się że chyba były już posty na ten temat. Powodzenia w montażu.
montaż obrotka

[ wiadomość edytowana przez: kaaaz dnia 2006-03-31 22:50:31 ]

ogolnie niemam pojecia ale
kupowalem gosciowi do pony licznik z obrotomierzem od silnika 1.5 on ma 1.3 i niemial w swoim teoretycznie zalozylismy ze powinien dzialac bez przerobek zaryzykowalismy 70zl kupil podłaczyl normalnie pod kostki tak jak stary i cyka wszystko dziala jak nalezy wiec moze jest i w essim tak samo ? trzeba by sprawdzic

Mozesz sprobowac pod cewke sie podpiac, ale proponuje pod EDIS'a . . + filtr, ale moze sie okazac ze filtr nie bedzie potrzebny

Jak jest w kostce wyprowadzony kabelek pod obrotomierz to powinno działać , jak nie to trzeba go dorobić

DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE RADY JAK ZALOZE TO DAM ZNAC

Cytat:
2006-05-14 21:14:40, mumin75 pisze:
DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE RADY JAK ZALOZE TO DAM ZNAC

moze napisz jaki silnik masz ??
jak diesla to ci pomoge

1.6 EFI narazie palza klijent zciemnia mi z licznikiem bralem z allegro 3tygodnie temu i co pytam to wyslal ale chyba przez New York

Cytat:
2006-05-14 22:11:49, mumin75 pisze:
1.6 EFI narazie palza klijent zciemnia mi z licznikiem bralem z allegro 3tygodnie temu i co pytam to wyslal ale chyba przez New York

a to ci nie pomoge bo ty juz masz komputer wiec gdzies w komputer się muszi podpiac.
Ja mialem prosto bo z dieslu pod alternator sie podpinasz...

Ja u siebie zmieniałem, mam taki sam silnik, może będę w stanie pomóc

ciagne watek dalej bo mam za duzo watpliwosci odnosnie podpiecia sie do edisa gdzie i pod jaki kabel ??? A moze pod cewke prosze o rade dla laika elektryki

Zapytam z ciekawości.Przez rok czasu nie dałes rady podlaczyć?

nie poprostu po tym jak mnie koles na allegro zrobil w konia dalem sobie spokuj a teraz zakupilem wkoncu i ni jak nie moge podlaczyc szukalem w archiwom ale malo precyzyjne dla MKV 1.6 EFI