126p w "Pasjonatach"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"konstrukcja zbliżona do Porsche" oglądaliście?

niestety... kiedy powtarzają?

to ktos jeszcze oglada to gowno? ja sie zmuszalem juz ze 3 razy zeby wstac o 9 rano i obejrzec ale coraz gorszy shit sie z tego robi i olewam...spuszczac sie pol programu nad jednym samochodem przy sztucznie zrealizowanych polemikach syna z ojcem z ktorego jeden tylko by elektronike wylaczal bo jest cwaniak na torach itp. laka by tylko palil a drugi lizal klamki..kolejna polowa to denne rozmowy i zadanka z idiotami z gazet ktore rowniez nic nie wnosza!! zamiast skupic sie na konkretach jest zwykle pieprzenie...wiec wg mnie nie warto ogladac nawet ze wzgledu na malca

sorry, ale Jan Kościuszko to nie "idiota z gazety"

w takim razie...wiekszosc idiotow z motoryzacja nie majacych nic wspolnego... bo co wnosi makijaz muchy w samochodzie RC? rozwalanie jakiejs scianki z tektury przez hajzera czy pieprzenie pazury? dno i cienizna...a ze czasem nieswiadomi tego ludzie powazani przyjda do programu bo niewiedza jaki on poziom reprezentuje...to jedyna dobra rzecz dla takiej szmiry choc pozostanie ona na stalym poziomie...juz wolalem jak bylo rozdzielenie na program dla klamkowiczow i "rajderow" czyli Vmax i 4X4 bo wtedy jeszcze bylo troche informacji, danych ciekawostek itp. a potem zaczal sie auto swiat TV...juz czuc bylo dnem...a na zakonczenie sypneli nam pasjonatow...mam nadzieje ze szybko zorietuja sie ze to niewypal i zdejma z anteny...

Ulik nie moge sie z Tobą zgodzić. Olgądnij sobie Top Gear tam też jest mało rzeczy związanych z motoryzacją, ale ma to smak. Bo np co nam do rozwalania przyczep za pomocą dźwigu... no niby idiotyzmu ale program ma klase. Nie oglądam Pasjonatów bo nigdy nie moge na to jakoś trafić, ale prawda jest taka że mało jest dobrych polskich programów o motoryzacji, dlatego powstał kanał TVN Turbo gdzie można oglądać porządne programy. Nie wiem jaki jest dla CIebie ideał programu motoryzacyjnego, dla mnie takim jest Top Gear Konkretów tam malo ale całosć jest genialna

hmm...jakich idiotyzmow by w top gearze nie bylo i czego by nie robili...to jednak jako calosc tez mi sie podoba i no jest to chyba najlepszy program na swiecie...ale oni maja kase i nie staraja sie siebei kreowac na niewiadomo jakich pasjonatow...na ojca z synem siedzacych i pieprzacych o farmazonach typu czy duzo miejsca jest w maybachu czy nie...itp. itd. jest to dla mnie program nudny i nic nie wnoszacy! w top gearze porownuja przynajmniej samochody, biora na tor fury z klasa testuja je...a ze maja odchyly czasem i rozpieprzaja porsche co mnie ogromnie wkurza to jednak jako calosc jest w porzadku...dlatego twierdze ze koncepcja 4x4 plus Vmax byla o niebo lepsza niz to gowno ktore zrobili teraz...

Cytat:
prawda jest taka że mało jest dobrych polskich programów o motoryzacji, dlatego powstał kanał TVN Turbo gdzie można oglądać porządne programy.

co do tvn turbo to ja bym polemizowal bo poza top gearem zrobila się tam teraz niezla bryndza a szczytem wszystkiego jest chyba banda pajaców ucząca jazdy w terenie jakimś azjatyckim gównem co nawet w 2 procentach nie przypomina terenówki!

Na Discovery jest fajny program "Fani czterech kółek". Wczoraj pokazywali remont Mini Morrisa. Ładne autko wyszło. Choruję na coś takiego już jakiś czas
A co do Pasjonatów, to nie oglądam, bo jakoś nigdy nie mogę na to trafić ale ciekawe co tam mówili o maluszku

ta tvn turbo genialne. 24/7 kanal motoryzacyjny i w calym tym tygodniu udalo im sie az 30 minut wystrugac na program rajdowy "oes". normalnie żenada. tv mozna oszczac, znacznie lepiej sie oglada relacje i klipy sciagane z netu.

Cytat:
2006-04-03 11:39:18, ZoLt4R pisze:
ta tvn turbo genialne. 24/7 kanal motoryzacyjny i w calym tym tygodniu udalo im sie az 30 minut wystrugac na program rajdowy "oes". normalnie żenada. tv mozna oszczac, znacznie lepiej sie oglada relacje i klipy sciagane z netu.

no co Ty nie podoba Ci sie meski swiat czy jak to sie nazywa? cygara jachty...

Cytat:
2006-04-03 16:44:14, jaqo pisze:
no co Ty nie podoba Ci sie meski swiat czy jak to sie nazywa? cygara jachty...

no nie bardzo, ten kanal jest spedalony jak megamix maciusia z klanu i zanetki z na wspolnej

nic nie pobije tych trzech jełopów z tefałen turbo co prowadzili polską tandetną imitację top gear , testosteron czy jakoś tak to się zwało
co do Pana Zientarskiego seniora , (bo młody to taki sam jak tych trzech z wyżej wymienionego testosteronu) to jeden z lepszych dziennikarzy motoryzacyjnych w polsce , 4x4 był napradę fajnym programem , teraz to może faktycznie ,,Pasjonaci" nie wypadają najlepiej ale to nietety jest tak z większością programów w TV

fakt, testosteron byl zajebisty

Cytat:
2006-04-03 21:24:50, KLOCEK pisze:
nic nie pobije tych trzech jełopów z tefałen turbo co prowadzili polską tandetną imitację top gear , testosteron czy jakoś tak to się zwało co do Pana Zientarskiego seniora , (bo młody to taki sam jak tych trzech z wyżej wymienionego testosteronu) to jeden z lepszych dziennikarzy motoryzacyjnych w polsce , 4x4 był napradę fajnym programem , teraz to może faktycznie ,,Pasjonaci" nie wypadają najlepiej ale to nietety jest tak z większością programów w TV

ja lubiłem Redaktora Iwaszkiewicza , prowadził kiedyś całkiem w porządku program na 2 programie wtorki koło 21 bodajze, niestety nie pamietam nazwy

Cytat:
fakt, testosteron byl zajebisty

hmm zalezy od gustu (orientacji?). Mi sie nie podobal

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-04-03 21:32:01 ]

Cytat:
2006-04-03 21:30:19, Poramancza pisze:
ja lubiłem Redaktora Iwaszkiewicza , prowadził kiedyś całkiem w porządku program na 2 programie wtorki koło 21 bodajze, niestety nie pamietam nazwy

o tak tak!! to byl facio fajny ;] pamietam choc dosc dawno to bylo..ale na 2ce o 20tej bodaj...nooo...to byl najlepszy program jaki ogladalem za mlodu...ale to juz dobre...mysle 6-8 lat temu bylo...

Cytat:
2006-04-03 21:30:19, Poramancza pisze:

AUTO się to zwało bodajże.
A wracając do Pasjonatów, ma to ktoś na dysku nagrane ?