Były: klasyk "78, rajdówka "84, dupowóz "89 - niema nic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
903 SPI CC... zresztą był na Allegro sami se sprawdźcie co tam jest
aukcja
fotka narazie taka: z czasem porobie więcej i wrzuce.

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2007-01-02 16:10:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2007-01-04 15:45:04 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2007-01-22 06:25:34 ]

ile to poszło $$$$$$$$$ poza aukcją jesli mozna wiedzieć

Cytat:
2006-04-02 00:42:39, lukaszc pisze:
ile to poszło $$$$$$$$$ poza aukcją jesli mozna wiedzieć

Nie znam obecnego kursa dolara, także Ci nie powiem

o maluch kolegi

powiem tylko tyle że to co było napisane w opisie wszystko sie zgadza, i wszystko w maluszku jest ok, czasem zaglądałem przy budowie tego malucha i rozmawiałem z Piotrkiem nieraz, miał tam wędrowac tez tarczowy na tył i serwo ale Piotrowi brakło juz cierpliwości

tylko pozazdrościc

Poka fotki wnetrza, decha mnie ciekawi .

hmmm napisane po 00 czyli jednak to nie prima aprilis.
gratz, swietne autko, tylko go nie rob jako cywlia !!!

świetne poszerzenia p.s. nie wiecie jak takie wykonac najtaniej a dobrze?

I wykorzystanie jak? Rajdy czy bardziej cywil z tego będzie taki "groźnawy" ? Kupiłeś zgodnie z przeznaczeniem?
4 kawałki trza było dać? W jakim teraz jest autko stanie mechanicznym? (bo wygląda pięknie)

Cytat:
2006-04-02 08:54:50, rejser pisze:
świetne poszerzenia p.s. nie wiecie jak takie wykonac najtaniej a dobrze?

w dziale artykuły masz opisane co i jak

Tytuł strony

Auto z bogatą historią.
Jeśli sie nie mylę przed Kaweckim jeździł nim niejaki Klukowski znany także jako "SPIDER" i wówczas autko potrafiło stanąć w środku OS'u i zgrzytać (zdaje się że miał skrzynię zmieloną) ku niezbyt uzasadnionej uciesze właściciela

Gratuluje zakupu ... i odwagi (jeszcze nie wiesz co cie czeka )

... a tak na marginesie, moim skromnym zdaniem wyglądał dużo lepiej bez tych poszerzeń, może gdyby miał rekiny z rantem lepiej by to wyglądało, ale teraz uważam, że są jakoś tak na wyrost

taa Kawecki to nie Klukowski, u niego to auto odzyskało prawidłowy wygląd, i nalezyty silnik na wtrysku a nie poprzedni który się ciągle gotował

No to Piter 9.04.2006 na torze w Tychach się pokazujesz nowym nabytkiem myślę

Ten poprzedni właściciel po pierwsze posiadał inny silnik z Fiata 127, po drugie chłodnica była z tyłu, pewnie dlatego "nie jeździł"

Teraz jest silnik na SPI nowa skrzynia i wszystko chodzi gitara, ale pewno do czasu

Cena była inna niż na aukcji, ale mniejsza z tym.

Są alu z bmw do lansu (tylko oponki inne chyba założe, bo te za duże ), 13" z zimówkami w dobrym stanie.
Wnętrze na pewno pójdzie w inną strone, nie lubie surowego stanu rajdówek Inni kupują serie i robią rajdówki, ja kupiłem rajdówke i robie "serie"
Ku nie uciesze wielu z was, auto nie będzie używane w sporcie.

heh zboczeniec. To rozumie ze dziewczyne masz tylko tak, zeby miec z kim gadac, bo do sexu szkoda?

Cytat:
2006-04-02 11:57:19, Pat_kdb pisze:
heh zboczeniec. To rozumie ze dziewczyne masz tylko tak, zeby miec z kim gadac, bo do sexu szkoda?

Z dziewczyną to jest inaczej niż z maluchem
Jest jakby to powiedzieć, w pełni przystosowana

No tak też myślałem tylko ssanie czesciej sie wlancza AUTOMATYCZNIE:] jak w SPI

Piter to dzis musisz przetestowac nowy nabytek,wyskocz na jakas dluga prosta i zmierz osiagi Ciekawe ile do 100 to ma

Piter boji sie jeszcze wżucać 3 bieg

szkoda ze na serie jak bedziesz chcial cos sprzedawac to daj znac, podjade sobie i moze cos powybieram