| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-04-02 15:40:58 WD40 i poruszać ramieniem wycieraszki w górę i w dół w celu obluzowania zapieczonego elementu. |
Buyek Ełk | 2006-04-02 22:34:01 Wiele wycieraczek już zdjełem w swoim życiu i do żadnej nie potrzebowałem żadnego środka . Trzeba poprostu śmiało gibać elementem przy samym miejscu skręcenia, w górę i w dół, w górę i dół, w górę.......... Nie ma bata zejdzie. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-02 22:45:37
Ale najsampierw ...przy takim podejściu do tematu ...trza namierzyć gdzie najabliżej można kupic nowy mechanizm wycieraczek ! ....przygotować kasę i najlepiej ...od razu kupić nówkę .....
Nie ma bata!...na pewno przy takim 'targaniu" połamiesz elementy mechanizmu ! P.S. ZDECYDOWANIE POLECAM koncepcję JACO lub Krzycha (oczywiście są tez inne , lepsze środki od WD 40 ale koncepcja jak najbardziej właściwa!)
ZDECYDOWANIE ODRADZAM korzystanie z pomysłu Kolegi Buyek ....niech sobie sam psuje dowolnie Wiele wycieraczek |
Buyek Ełk | 2006-04-03 22:47:59 W takim razie sorry, że wogóle głos zabrałem. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-04 01:37:10
a wogóle ..to miło że głos zabrałeś.... ...tylko jeszcze mała prośba żebyś przy tego rodzaju ,nieco "niedźwiadkowych"; poradach wystawał pisemny certyfikat, że gdy ktoś coś zepsuje stosując Twoje "metody" to kupujesz mu to nowe ........będę pierwszy w kolejce bo można sobie ładnie autko "odświeżyć" w ten sposób
Niestety nie każdy ma takiego super farta ja Ty ....u mnie zniszczyli kiedyś mechanizm przy kradzieży pióra wycieraczki ..pióra ...nie ramienia !....więc dużo łatwiej o ZŁO niż myślisz |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-04-04 16:13:58
No bo tak średni to jak często ściąga się wycieraczki? Raz na 3 lata, raz na 5 lat? A może raz na 8 lat. |
Buyek Ełk | 2006-04-04 19:58:21 Certyfikatów to ja wystawiać nie będę . Masz rację Bogdan może i przsadziłem z tą opinią. Nie wziełem tylko pod uwagę że w nowych samochodach (myślę tu o góra 4-5latkach) aż tak ramiona się nie zapiekają. Może więcej takich pomyłek nie będzie i nie zostanę ''skarcony'' |