Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-04-03 20:28:20 nie mam na to recepty ale jestem zwolennikiem jazdy na światłach przez cały rok
jesteś bardziej widoczny na drodze ![]() |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-04-04 19:35:46 Chciałem zaproponować po prostu wyciagnięcie bezpiecznika ale juz bez takich jaj ![]() |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-04-04 19:42:34 jest przekaznik podobno odpowiedzialny za to jest troche inny niz w wersji normalnej która nie włacza swiateł , co do jazdy na switalach w dzień to nie jestem za przepisem nakazujacym taka jazde , na trasie owszem włączam swiatla w ciagui dnia jak jade ale nigdy nie w miescie , zwłaszcza takim jakim jest wrocek gdzie stoi sie wiecej w korkach jak jedzie i po co komu wtedy switła , pozaty wogóle moim zdanie poco w miescie na swiatłach jezdzic w dzień ?? ![]() |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-04-04 20:18:43 RyszardK - a "normalny" włącznik świateł na manetkach po lewej stronie kierownicy masz? |
RyszardK Legnica | 2006-04-15 20:18:15 ..Sorki, ale trochę mnie nie było..
..przełącznik (obrotowy) na manetce obok kierownicy oczywiście jest. Ma trzy pozycje: 1 do góry na maksa - właczone światła drogowe, długie i wszystkie przeciwmgielne, 2 srodkowa pozycja , tylko śwatła pozycyjne, 3 na sam dół POWINNO BYĆ OFF !, a skurczybyk po uruchomieniu silnika włącza krótkie (razem z oświetleniem deski roździelczej) W tej pozycji działają również tylne przciwmgielne, a oświetlenie deski (a dokładniej zegarów) jest znacznie jaśniejsze... Co do swiateł, zimą czasami też się przydaje wyłacznik, jak czekam na kogoś z włączonym silnikiem (dla podgrzania) po jaką cholerę mam stać na światłach..? Pozdrawiam.. |