MotoNews.pl

[126] Swap Alfa 1.7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie pytanie szybkie mam - w tym słopie Jatczaka to siedzi silnik 1.7 16v o oznaczeniu ar33401?

Cytat:
2006-04-04 17:49:10, Zuraw pisze:
Takie pytanie szybkie mam - w tym słopie Jatczaka to siedzi silnik 1.7 16v o oznaczeniu ar33401?

W przyszlym albo za dwa tygodne bede w łodzi to sie zobaczy moze cos sensownego powie .

Cytat:
2006-04-04 20:47:13, Mariusz126p pisze:
W przyszlym albo za dwa tygodne bede w łodzi to sie zobaczy moze cos sensownego powie .

Chyba nie jestes do konca zdrowy...
Probowalem rozmawiac z Jatczakiem w Zvoleniu. Wszystko co uslyszalem to:
"Za duzo chcialbys wiedziec"
Wiecej pytan juz nie mialem.
Wiec nie ludz sie, ze cos ci powie....
Albo masz wieksza sile przekonywania i noz sie okaze ze powie ci wszystko.

PS. Zapytaj czy nie chce go sprzedac, bo cis kiedys baknal na ten temat. Zapytaj tez za ile. Ewentualnie daj mi telefon do niego, bo ja stracilem razem ze starym telefonem jak go zgubilem....

Niektorzy maja zaborcze albo inaczej komunistyczne poglady co do swojej wlasnosci. Ich mottem jest: ja mam i wam niedam.

Szkoda,ze tak skrywa takie wiadomosci koles,swoja droga w magazynie 4x4 pokazali komore silnika(co mnie zdziwilo jak kiedys ktos pisal,ze nikomu niepokazuje kolo takich rzeczy)

Ztego co sie oriętuję to jest to silnik z alfy 145 16v 1.7 boxer w wersjach początklowych 145 byl tylko wsadzany bo potem modelem flagowym było 145QV 2.0 16v TS , ten 1.7 boxer 16v to jednostka przejętan w lini prostej z alfy 33, jest generalnie baqrdzo fajna, ale ma jeden minus duży jak hu. , smarownie jest jak u Paris Hilton hehe czylki generalnie prawie go nie ma w 90% przypadków przekręca panewe przy butowaniu lub przy zmnym motorze lub też gdy się przesunie limiter obrotów.

Cytat:
2006-04-04 21:14:05, Zuraw pisze:
Chyba nie jestes do konca zdrowy... Probowalem rozmawiac z Jatczakiem w Zvoleniu. Wszystko co uslyszalem to: "Za duzo chcialbys wiedziec" Wiecej pytan juz nie mialem. Wiec nie ludz sie, ze cos ci powie.... Albo masz wieksza sile przekonywania i noz sie okaze ze powie ci wszystko. PS. Zapytaj czy nie chce go sprzedac, bo cis kiedys baknal na ten temat. Zapytaj tez za ile. Ewentualnie daj mi telefon do niego, bo ja stracilem razem ze starym telefonem jak go zgubilem....

Michal jestem zdrowy i z takimi ludzmi mam na codzien stycznosc i ich lubie za to ze sa takimi debilami

Mariusz, jak bedziesz rozmawiał z Jatczakiem, to zapytaj sie ile by krzyczał $$$ za przystosowanie budy pod 1.7

A ja bym takiemu chu.owi wpier.ol spuscil i by sie skonczyl dzien dziecka chyba za duzo lesnego dzbana

z jednej strony gościa rozumiem bo pewnie trochę czasu spędził na dumaniu jak to zrobić żeby było dobrze, ale z drugiej strony jemu się chyba wydaje że ma jakiegoś mega wypasa, dla mnie wypas to jest swap Kazy i powstający swap Zoltara, oni jakoś się nie kryją z tym co działają, wręcz przeciwnie zawsze chętnie pomogą. no ale są ludzie okna i parapety

Cytat:
2006-04-04 22:03:04, kaza pisze:
(...)smarownie jest jak u Paris Hilton hehe czylki generalnie prawie go nie ma (...)

Kazik a skąd Ty wiesz jakie smarowanie ma Hiltownówna

Cytat:
2006-04-05 00:41:20, piter_s1 pisze:

Wójek kazik wie....
:p

Cytat:

Wkońcu sam przeprowadzał testy na prace dyplomową musiał ten silnik do czegoś porównać a że akurat ona była pod ręką....

Cytat:
2006-04-04 23:13:02, Sender pisze:
Mariusz, jak bedziesz rozmawiał z Jatczakiem, to zapytaj sie ile by krzyczał $$$ za przystosowanie budy pod 1.7

Wiem ze chce 10 000 zl za wstawienie i przyszykowanie budy pod ten silnik , wsio jusz jest czyli mocowania przejsciowki itp

wszyscy wiedza kazdy mial....coz to za pyytania??

Cytat:

No chyba Pat juz mniej więcej ujął to w kilku slowach hehe

Cytat:
2006-04-05 10:23:27, Pat_kdb pisze:
wszyscy wiedza kazdy mial....coz to za pyytania??

Kiedy ona była w okolicy... czemu nic nie wiem ?!?!
Dobra koniec OT

Bo ona tylko w swapach daje a Ty jeszcze wtedy swapa nie miałeś

o kur...a! to niedlugo pewnie zapuka do moich drzwi

jak bedziesz otwierac to sie schyl, bo kolega ostatnio jej niezuwazyl

Małe OT, podobno kiedys w 4x4 było, że budją wersje 350KM. Wie ktoś może coś na ten temat?

P.S. Żuraw co chcesz ten silnk wstawić do bisika, czy coś nowego szykujesz? (uchyl rąbka tajemnicy)