MotoNews.pl

Amortyzatory DACO - warto???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie potrzebuje nowych amorków, i to niedrogich, te znalazłem na allegro, cena mi odpowiada, tylko czy ktoś takie ma albo coś słyszał o nich, czy warto za tą kase, czy to absolutny szmelc, prosze o opinie

klik1
klik2

Z tego co wywnioskowalem z forum to w tych tanich za bardzo nie ma roznicy albo sie kupuje porzadne za 2-3stowki (czyt.np. saks) albo tanie.. Ja mam STALCO (90zl sztuka) na przedzie i nie narzekam, mialem KAGERY (niby porzadne,niemieckie - drozsze sporo) wczesniej i nie widze zadnej roznicy.

[ wiadomość edytowana przez: andri dnia 2006-04-05 19:59:07 ]

Ja mam amorki DACO od TEGO KOLESIA. Jak potrzebujesz auto do normalnej jazdy, to w zupełności wystarczą. Zrobiłem na nich niecałe 30 kkm i sie tzymią. Polecam tego kolesia. 2 dni po aukcji amorki były już u mnie.

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2006-04-05 20:07:17 ]

ja tez mam Daco na przodzie gazowo olejowe a na tyle sachs tez gazowo olejowe. nie narzekam. uwazam nawet ze za tą cene są super. szczególnie to sie zauważa jadąc szybko zakrętem po dziurach. trzyma sie ok.

dzięki za opinie, ulżyło mi, mam nadzieje że do sprężynek -40mm tesh dadza rade (oczywiście w tym stopniu co droższe standardowe)