Oddam szyby fiat 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zalegaja od lat w piwnicy , szyby od mk2, przednia, tylna z wersji 3d i boczne z wersji 3d pasuja zapewne takze do mk3 a przednia chyba{?} tez do mk1, do tego uszczelki, cena symboliczna,prosze proponowac sprzedaje tylko komplet.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-09-28 09:43:47 ]

oddam za freeko , miejsce potrzebuje w piwnicy , w piatek wyrzucam na smietnik jesli nikt nie chce.

jeszcze nie wyrzucilem ale przy okazji sprzatania napewno wyleca wiec jesli ktos chce to szybki za darmo do odebrania.

Ja bym sie pisał na jedna...dzwiowa od strony kierowcy+uszczelke tylnej klapy-jak masz???
Czy sprzedajesz tylko i wyłacnzie komplet

tylko te szyby ktore wymienilem na poczatku, nie sprzdaje tylko oddaje za darmo, uszczelki tylnej klapy nie mam.

Cytat:
2006-09-28 17:33:54, Bart128 pisze:
tylko te szyby ktore wymienilem na poczatku, nie sprzdaje tylko oddaje za darmo, uszczelki tylnej klapy nie mam.

bart jeszcze troche i bedziesz musial doplacic komus za zabranie tych szybek

chetnie przyjme szyby + dwa harnasie oczywiscie wysylasz bart

se jutro zabierzesz trezik

nie potrzebuje ktos czegos z 7/ wersja chyba sport, jakies smieszne czarne spojlerki ma i chyba 1,3... ale motoru pewny nie jestem, jak cos to pisac, blachy sa chyba w dobrym stanie, nie ma juz gaznika.

Rino125p
Ja szukam tego plastiku....co jest na masce,nad wolotem powietrza na nagrzewnice.....Ten taki smieszny plastkowy "rancik"....I jak jest to MK2 to tego spojlera,spod przedniego zderzaka!!!!
Jaka cena była by za to??

ja bym wszystko łyknął ogólnie do sporta ale projekt upadł niestety a info żeś Rino konkret zapodał..ehh.

I jeszcze jak to było by MK2...łykał bym atrape z sporta

w pon zrobie foty tego co zostało z niego,
grile byly wszystkie, nie wiem czy to jest mk1, 2, czy 3, nawet nie wiem czy to jest sport czy jakis zwykly, porobie foty to mi powiecie..pozdr.