Dawno zapomniane doznania :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie dzis zrobile diwe rzeczy z ktorych jestem bardzo zadowolony a esperak odzyskal Vigor

Wiosna przyszla a moj esperaczek jakis taki ospały, ledwo jedzie.. wiec postanowilem, w ramach zblizjacej sie daty 10 tys km, wymienic olej i wybralem
Castrol RS 10W-60 Sport i po przejechaniu dzis 200 km jestem baaaaardzo zadowolony, silnik dziala ciszej, lepeij, i o dziwo jest DUZO bardziej dynamiczny !! nie wiem jakim cudem ale na serio jest bardziej zrywny itp itd jestem happy

Kolejan rzecz ktora zauwazylem a zastanawialem sie dlugo co moze byc przyczyna jeszcze dziwnego spadku sily mojego auta, myslalem, mechanika zaangazowalem i co?? proste ! linka gazu miala luzy wiec jak cisnalem do konca to takna prawde nie byl to koniec dlugosie z tego smialem oj dlugo

Zadowolony z dzisiejszych moich dzialań jutro je kontynuje , jestem umowiony w FSO na podlaczenie esperaczka do komputera i sprawdzenia u wyregulowania wszystkiego, ustawienia zapłonu i wyregulowanie rozrzadu hehe

Druga mlodosc wstapila w moejgo esperaka a ja jestem bardzo ale to bardzo zadowolony

Co do linki to ja ze swoją też muszę zrobić porządek, urwalmi się kołnierz przy mocowaniu tuż przy mechaniźmie sterowania przepustnicą i linka ma duuuuuże luzy (wątpię by to dodało wigoru mojej esperanzy) , acha i po raz drugi podchodzę do wymiany tarcz hamulcowych - zaopatrzę sie w 10 sztuk kluczy ampulowych 10'

niespodziewajka OFF-TOPIC

Diackon

..nie pchajcie się tak na drodze, zróbcie miejsce dla mnie... ;-D

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2003-04-16 21:58:51 ]

Jak dla mnie NIESPODZIEWAJKA jak najbardziej zajebista !!!
Teraz oprócz fotoreportera nasz Klub ma również filmowca
...nasza "rodzina" zaczyna powoli rosnąć w siłę !!!

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-04-16 09:42:55 ]

był mały problem z niespodziewajką, ale już poprawione, zapraszam do konsumpcji