Chlopaki w skodowce wymiataja :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://video.google.com/videoplay?docid=6988641640206347453&q=skoda+rally&pl=true

Linka trzeba z tego zrobic....

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-04-05 22:31:22 ]

kurde dobre jak to ogladalem to ciagle sie glowilem jak to sie stalo ze ta skoda jeszcze sie na dach nie gibnela... ale koncowka mi wyszstko wyjasnila szczescie nie trwa wiecznie :

Zassałem sobie i nie mogę obejżeć! MediaPlayer pokazuje "klasa niezarejestrowana", a Vplayer "nieokreślony błąd". Co jest grane?

masz lewego kompa

Cytat:
2006-04-05 22:56:02, szymon1977 pisze:
Zassałem sobie i nie mogę obejżeć! MediaPlayer pokazuje "klasa niezarejestrowana", a Vplayer "nieokreślony błąd". Co jest grane?

poprostu kliknij na linka bez zapisywania i ci sie odtworzy

A co ciekawe na stronie mi odtwarza, tyle że mam zbyt słabe łącze i nie chcę się denerwować. Maszyna jest dość wiekowa (właściwie się juz kończy) ale z dysku div-x chodza bez problemów!?

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2006-04-05 23:07:24 ]

Jakie LOLe na pierwszym boku już tłumik odleciał ale końcówka najlepsza

Cytat:

wszystkie filmiki nagrane z googla możesz oglądać w tym odtwarzaczu pobierz go sobie z tąd klik klik

filmik wyciągasz po oglądnięciu go ze strony googla z Temporary Internet Files wtedy ma rozszerzenie flv i tyle u mnie to bardzo ładnie działa

[ wiadomość edytowana przez: korozja dnia 2006-04-06 00:27:33 ]

trza miec niezle nasrane pod sufitem

fajnie chłopaki wymiatają

Skoda daje rade Niektore boki sa naprawde miodne biorac pod uwage,ze to pewnie seryjne auto

dla korasa powinna to byc pozycja obowiazkowa

czy mi sie zdaje czy to jest skoda z Wrocławia bo ma blachy DW ?:> Jezeli tak to gdzie ona jezdzi ? bo chetnie bym sie tam wybrał potrenowac :]

Cytat:
2006-04-06 00:08:57, korozja pisze:
wszystkie filmiki nagrane z googla możesz oglądać w tym odtwarzaczu...

Dzięki! Niestety ten odtwarzacz wymaga Windows 2000 lub XP. Pora chyba zmienić kompa

Cytat:

instaluj "media codec pack" i odpali

a pozatym super filmikzakończenie is the best

ale fajnie jezdzom chłopaky

Cytat:
2006-04-06 18:06:03, HEMIGTX pisze:
Niektore boki sa naprawde miodne biorac pod uwage,ze to pewnie seryjne auto

Racja! Gdyby kierowca miał tylko troszkę bardziej poskręcane zwoje mózgowe... A tak to w ostatniej scenie robi się smutno na widok wydachowanej 105

Ps: Dzięki za rady! Zainstalowałem Media player Classic i hula

ludzie oni wzięli tą skodę na zakatowanie więc się o dacha nie spuszczać, my kiedyś tarpana katowalim w lesie i do dzisiaj tam stoi bo przednie koła ułożyły się po zjeździe ze skarpy równolegle to ziemi. dobre są takie akcje, zrzuta na furę za 100 trochę do baku i jazda

ee tam nie takie rzeczy sie robilo niektorzy wiedza Ta skodzina przynajmniej zdrowy zawias miala japamietam jak polesie sie doginalo w nocy z urwanym amorem na samej sprezynie i boczary szly niewaskie. Zreszta skoki na malysza tez nie byly najgorsze btw wtedy to wlasnie od Zoltara nauczylem sie upalac jak rasowy beciaz . baki z jedna noga na gazie a druga trzymajaca otwarte drzwi