Kto ma sposób na ZłodzIeji ??????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie czy ma ktoś jakiś sposób na tych wszystkich nierobów którzy tylko chodż i patrzą jak tu coś zapieprzyć z samochodu!!!

JA juz nie mam siły jeszcze pare dni i mi cała juz furke rozniosą w cześciach !!!

[ wiadomość edytowana przez: KaCzY dnia 2003-04-15 22:23:51 ]

najlepiej nie kupywac auta

a tak serio to na nich nie ma sposobu tak juz jest ktos musi pracowac by ktos mogl krasc

Ja w wakacje mam zamiar zamontować paralizatory (nie powiem w jakich miejscach mojego bolidu, żeby miało to sens). Chodzi o to, że mam już na tyle dośc złodzieji, że jestem gotów podjąć radykalne środki.

Sposobu nie ma idealnego ale ja proponuje:

1.Parking strzezony
2.Ukryte odciecie paliwa
3.Blokade skrzyni (choc nie w kazdym sie da zrobic)
4.Cichy alarm (taki ktory Cie powiadamia) + pala do kompletu

czemu cichy alarm ? nie lepiej jak sie wlaczy i sploszy zlodzieji? a moze to o cos innego chodzi?
a najlepszy sposob na zlodziei to wyprowadzic sie z Polski

Cornowi chodzi chyba o to, żeby ich nie spłoszyć, tylko dopaść i za..bać tak mocno, żeby nie wstali.

Putin ale zwykly alarm w 20 sek od otwarcia auta uciszysz i nikt uz chyba na alarmy nie zwraca uwagi
A cichy alarm daje ci ta przewage ze zlodziej tam cos gmera Ci w aucie a ty juz lecisz (a jego czujnosc jest uspiona)

ja tam niewiem...
jak bedzie jakis "poczatkujacy zlodziej" to go sploszy a jak bedzie profesjonalista to ukradnie jak bedzie chcial....
ale moze masz dobry pomysl tylko co zrobisz jak ci sie alarm wlaczy? wybiegniesz z jakims kijem na nich? sam niewiem ...
na zlodzei nie ma rady...

putin ma racje-jak bedzie chcial ukrasc to i tak ukradnie.ale mysle ze profesionalni zlodzieje bawia sie tylko w to kiedy niam zaplaconego oc bo znam pare osub co niezaplacilo i nagle ze kilka dni im zniklo auto.A tak jak wybija szybe to jakies gnojki chca sie przejcehc albo zarobic na radyjku i jak auto zniknie a na parkingu bedzie szklo z szyby to marna szansa ze auto odzyskasz w calosci

Ja sobie musle tak nigdy nie ma 100% sposobu złodziej to przebiegły typ i zawsze znadzie sposób, a alarmy i inne gadzety to mozna matowac tylko po to zeby utrunic mu zycie bo jak jest dobry to obejdzie wszystko

Szacuneczek

Ale o to właśnie chodzi aby im utrudniać życie
Ja naprzykład to zawsze wyciągam całe radio z Maldona (chociaż mam panel) bo szkoda mi zamka i szybki.