{k} Kupie NOWA TEKLE lub prosze o namiary gdzie kupie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie NOWA TEKLE lub prosze o namiary gdzie kupie

na gieldzie nawet niewiedza o co chodzi w sklepach tez nie kumaci jacys poprostu cisza, dlatego prosze o informacje gdzie kupie lub od kogo

Cytat:
2006-04-09 12:12:38, taquito pisze:
Kupie NOWA TEKLE lub prosze o namiary gdzie kupie na gieldzie nawet niewiedza o co chodzi w sklepach tez nie kumaci jacys poprostu cisza, dlatego prosze o informacje gdzie kupie lub od kogo

giełda gliwice
ich strona interenetowa http://www.tekla-motorsport.1000lecie.pl/
pzdr

na giledzie juz kilka niedziel chodze i zaden sprzedawaca nie wie o co chodzi z ta tekla

a ta strona to lipa telefon gluchy a na miale nikt nie odpisuje

Witam mam uzywke jak by cie interesowala jezdzila w malcu jakies 7 moze 8 miechow jak bedziesz chetny to daj wiadomosc na prv lub maila

jesli byłes w Gliwicach to na pewno maja tekle, tylko byc moze nie wiedza o co chodzi i jak sie to nazywa...
podobny do jednorurki michaela na duzej puszce, bez siatki w srodku, na czarnym tlumiku napis SPORT- powinien koszcic od 70pln... nie wiem przecierz zawsze była dostepna??!!

Cytat:
2006-04-13 22:18:43, HNT pisze:
jesli byłes w Gliwicach to na pewno maja tekle, tylko byc moze nie wiedza o co chodzi i jak sie to nazywa... podobny do jednorurki michaela na duzej puszce, bez siatki w srodku, na czarnym tlumiku napis SPORT- powinien koszcic od 70pln... nie wiem przecierz zawsze była dostepna??!!

chodzilem i pytalem dokladnie o taka puszke wiem czy sie rozni od innych precik napis bla bla wszyscy maja tylko standardowe tlumiki zadnych innych

Cytat:
2006-04-13 22:18:43, HNT pisze:
jesli byłes w Gliwicach to na pewno maja tekle, tylko byc moze nie wiedza o co chodzi i jak sie to nazywa... podobny do jednorurki michaela na duzej puszce, bez siatki w srodku, na czarnym tlumiku napis SPORT- powinien koszcic od 70pln... nie wiem przecierz zawsze była dostepna??!!

tez kupowałem swego czasu na giełdzie..
zapytaj o sportowy tłumik do malari i wtedy oblookaj co ci daje...
dokłądnie tak jak pisze przedmówca, czarna pucha z napisaem sport...
bez siateczki to jest tekla,tylko te becwały sprzedajacy nie wiedza o tym...
idz tam na sam koniec giełdy gdzie maja czesci do fiatów 126/cc/sc i tam jest taki koles na samym srodku chyba i on sprzedaje duzo gratów do malari on powinien miec.

http://www.allegro.pl/item98577403_tlumik_tekla_jak_wupex_dokladniej_wykonany_126p.html
FAJNY ALE DROGI