Pare zdjęc z ostatniego spotu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przy okazji, trafiacie na moja stronke, ktora wlasnie powstaje

na razie skromnie ale bedzie sie rozwijac, aha najlepiej w 800x600 nie wiem jak w innych sie wyswietla bo teraz korzystam z takiego dziada monitora bo mi 17 padla

Moja stronka

aha szukac w Galerie

Widzialem stronke musze przyznac ze calkiem fajna ciekawe rzeczy przeczytalem zdjecia tez spoko

Kozak i nawet link do kamikadze jest

Ja nadal czekam na projekt naszej nowej stronki od znajomego Miśka

Całkiem nieźle to wygląda

Uriel ale jak juz cos to zrub tak zeby zdiecia sie otwieraly w nowym okiecnu bo tak to strasznie wązkie te fotki i trzeba przesuwac

Eno super fotki, co to za białe autko, jest zajebicho.

do Mefiego:
to nie problem, na razie jest to i tak prowizoryczne przegladanie fotek bedzie jakos lepiej ale moge tymczasowo zmienic na nowe okno

do Gagapuka:

no wlasnie tez sie zastanawiam co to za bolid

moim zdaniem otwieranie w nowym oknie jest bez sensu. Ni lepiej zwezyc 3 ramke i zostawic wiecej miejsca na srodkowa ??
I jeszcze jedno - zarowno na tej stronie jak i na stronie KSK widze ze zdjecia sa ladowane w calosci w max rozmiarach (te jako mimiaturki). Panowie, nie tedy droga. Ladowanie takich miniaturek trwa tyle samo co fotek o normalnych rozmiarach. Nie lepiej zastosowac prawdziwe miniaturki ? Od czego mamy Photoshopa ???

a wiec:
nie bardzo jest jak zwezic trzecia ramke, bo strona jest zrobiona na 800x600 a w 1024x768 otwiera sie zle tzn ta trzecia ramka sie skaluje choc nie powinna (dopiero to musze poprawic)

wiec jednak bedzie w nowym oknie, ale od razu z nawigacja ale to dopiero kiedys na razie (chroniczny brak czasu)

co do miniaturek to jasne ze musza byc robione, ale na razie to nie jest zadna galeria tylko pare fotek i wystarczy je sciagnac prawy klik i po bolu