PILNIE POSZUKUJE REPERATURKI TYLNYCH BŁOTNIKÓW DO 127 MkII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje reperaturki tylnych błotników do 127 mkII podłoge z przodu zrobiłem w 100 orginale tzn. wszystko dorabiałem z arkusza blachy podłużnice i wszystkie wzmocnienia porobiłem z blachy 3mm a reszte wykonczenia zrobiłem z 1mm blachy został tył i tu mam problemm mam profile od malucha wewnetrzene błotników tylnych ale trzeba bedzie je sztukowac wolałbym dostac gdzies reperatórki albo z czegos spasowac nie zalezy mi zeby wyglądały jak orginałbo i tak wrzuce szerokie lacie wiec rzucajcie pomysłami z czego by to mogło podejsc, autko naprawde pod wzgledem mechanicznym i blacharskim robione jest bardzo dokładnie i profesionalnie nie tak jak wiekszosc pseudo blacharzy ze łataja podłoge jak stre babcie sweter, Wiec jesli ktos ma jakis pomysł niech podpowie bo moje profile z tyłu w siódemce juz sie nieda odzyskac

[ wiadomość edytowana przez: camelo dnia 2006-04-11 23:44:34 ]

Sam od pół roku restauruje 7emke i powiem ci że jedyne co znalazłem to tylne błotniki około 170 zeta jeden na allegro a jeden w jakims sklepieie i jeszcze jeden w intercars tak przynajmniej bylo jak ja szukałem. Wychodziło za drogo więc częśc wstawiłmój ojcie z 126 a część dorabiał (ogulnie końcówki) ostatecznie jak bardzo szukasz to gdzies w danii jest firma która robiła blacharke do 127 albo podobno pasują reperatorki od micry 1 albo corsy 1 juz nie pamietamogulnie łatwego rozwiązania nie ma na szczęście z blachą wszystko skończone teraz tylko zawieszenie chamulce lakier silnik zapłon a moze i tapicerka ciekawe kiedy skończe

No ja tapicerke cała zrobiłem sam wszystko kupiłem materiał i zrobiłem siedzenia i boczki dywan na podłodze dopasowałem od UNO E45 pasuje.

jezeli chodzi ci o reparatury rantow zewnetrznych to idealnie podchodza od golfa MK I czyli 77 - 83. Wewnetrzne zakola to juz rzezba, od malca moga byc przednie tak slyszalem.co do firmy z danii to jest to klokkerholm i oni juz tego nie robia. mozna sprawdizc na ich stronie czy maja to w katalogu i zamowic przez intercars.

-----------------
http://plepleple.pl

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2006-04-19 18:28:56 ]

DZiekuje bardzo koledze o nicku el_comendanto te reperaturki od Golfa I rabbit 77-83 sa idealne idealnie pasuja dzieki jeszcze raz i pozrdo.
ps. a od czego pasuja progi??

progi pasuja od ............... 127

www.bhmd.pl

moga to sprowadzic.

-----------------
http://plepleple.pl