Co sądzicie o kablach AIV Golden Professional?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Pytanie jak w temacie, co myslicie o takim zestawie przewodów?
Czy warte są uwagi takie przewody? Jaka jest ich jakość?
Pytam ogólnie o firmę i jej produkty.
Dzięki z góry za odpowiedzi

moze jakis link?

proszę bardzo, oto link:
http://www.aiv.de
Czekam na opinie, ale dziwi mnie że nikt nie słyszał o takiej marce jak AIV.
Słabe znawcy temata jesteście

ja słyszałem ale raczej spotykałem sie z akcesoriami typu klemy, konektory, przelotki itp Nie sa to produkty jakiś wysokich półek raczej chociaz jakosciowo nie sa złe

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-04-13 21:18:08 ]

A o takiej serii AIV COLORADO słyszałeś może?
Skoro to nie jest wysoka półka, to co jest??
Dietz? Cena ta sama, parametry te same z tego co wyszukałem, tylko inny znaczek.
No chyba że DLS, to się mogę zgodzić że klasowany jest wyżej i lepszy.
Są nawet droższe niż akcesoria i przewody Sinus Live, więc wydaję mnię się że raczej są to konkretne kabelki...

Cena o niczym nie swiadczy W kazdym razie ja u siebie mam okablowanie Dietz + DLS i moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie

Panie Vyzn-R nie odpowiedziałeś mi na poprzednie pytanie, czy znasz serie colorado i co o niej sądzisz?
Napewno Dietz + DLS to jest jakość sama dla siebie, ale mysle, że będę zadowolony z kabelków AIV, bo w sumie to mogłem wziąć sobie komplet Dietza,(cena ta sama) ale jakoś ciekawość mnie skierowała do Golden Professional, widziałem opinie na niemieckich forach, że są to świetne przewody, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę. Teraz poszukam kondensatora Golden Professional, co raczej trudne nie bedzie, ale kosztowne.....