| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pasja HF MEMBER POLSKA | 2006-04-12 08:13:23
Jest dokładnie tak jak piszesz. Wyposażenie auta było przygotowywane pod względem kraju, w którym miał być sprzedawany. Inne dla Polski, inne dla Kanady gdzie jest również fabryka Hyu. Poprzeglądaj, proszę, opisy klubowych Accentów strona HFP W Accent II, sprzedawanym od marca 2000, w standardzie są elektryczne przednie szyby, lusterka i samochodów z klimą jest więcej, bo była często dodawana w promocji salonowej (chociaż jego linia nadwozia, moim zdaniem, nie jest już taka finezyjna jak w I). Kierownice z poduszką wyglądają zupełnie inaczej niż opisujesz, ale chyba najważniejsze, jeżeli nadal chcesz mieć auto tej marki, to na Twoim miejscu bardziej zwracałbym uwagę na to, czy auto jest zadbane i nie zajeżdżone, niż na wzorki na tapicerce. Pzdr. |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-04-12 10:32:21 Witam.
Bardziej bym polecał Lantre, szczególnie do dłuższej jazdy. Ewentualnie jakąś taką wypasioną wersje pączka - nieobrażając użytkowiników Accencików - one sa takimi bardziej samochodzmi dla ludu (dużo, tanio, szybko produkowane). Ale naprawde rozważ wariant lantry !! Pozdrawiam. Misio |
krawiol HF MEMBER Hyunadi Accent Zabrze | 2006-04-28 01:17:05 a ja mam w swoim accencie elektryczne szyby i airbag kierowcy a wiec ładną kirownicę, plastiki może niesą najwyższych lotów ale u mnie nieskrzypią, za to stuka tylna półka ![]() |