Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-04-15 23:46:54 Witaski witaski!!
Ja jestem posiadaczem 306-stki z 95 roku, wersja xsi z 2.0l silnikem. Mam to samo jesli chodzi o tylnia belke, slrzypi, a po za tym stoji. Jak sprawdzalem co jest z nia nie tak okazalo sie ze lozyska w belce szlak trafil, poprostu stoja i belka nie pracuje tak jak powinna, a mam pytanie czy jak stoisz z tylu auta to ktores z kol chyli sie do srodka, bo jesli tak to jeszcze szykuj kesz na nowe czopy. Jesli chodzi o obnizenie tylu samochodu to na tylniej belce masz taki specjalny wieloklin, ktorym regulujesz wysokosc. Jedno przestawienie zabka to jest 4 cm. ![]() |
![]() sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-04-19 18:45:09 Sluchajcie mam problem z tylnia belka. Wiem co jest "stojii" mi poprostu. Łozyska sie wytarly i mam skrzywiony prawy czop!! ![]() Czy moze mi ktos polecic dobry warsztat w Warszawie lub w okolicach Warszawy ktory jest dobry i w miare tani. Byl bym w miare wdzieczny. Pozdrawiam Seba [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2006-04-19 18:50:19 ] [ powód edycji: dokleilem do istniejacego watku w tym temacie ] |
![]() sebanek Audi A6 Piaseczno | 2006-05-05 18:54:14 Heh to ze "stoji" to poprostu stoji nie rusza sie lozyska sa zatarte i sie nie ruszaja!! A co do skrzywionych kol to jak nie masz to dobrze bo to wtedy znaczy ze czopy sa skrzywione takie metalowe cos na czym przymocowane jest kolo w duzym skrocie!! Ale jak ci belka skrzypi to juz mozesz zaczac sie interesowac bo to nie oznacza nic dobrego!! Wiesz ja wiem ze mi stoji belka bo jak jade to mi strasznie tyl na zakretach ucieka a malo tego jak skrecam i wjade w dol to jest takie jeb... ze to sie w pale nie miesci. Sprawdz to koniecznie!! Pozdrawiam!! ![]() ![]() |