Olkusz - 22/23 kwiecien

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie co myslicie o tym zeby sie spotkac w sobote albo w niedziele w olkuszu na jakiegos grilla i upalanko? dawno tam nie bylem a mogloby byc calkiem fajnie... byliby jacys chetni ewentualnie?

frizerku wyjoles mi to z ust hahah juz o tym pisalem gdzie indziej lol mi jak na razie pasuje niedziela 23 tez bym sie przejechal bo dawno sie tam nic nie dzialo wpisywac sie kto jedzie....:]

Cytat:
2006-04-13 16:55:44, 3zeR_MDS pisze:
panowie co myslicie o tym zeby sie spotkac w sobote albo w niedziele w olkuszu na jakiegos grilla i upalanko? dawno tam nie bylem a mogloby byc calkiem fajnie... byliby jacys chetni ewentualnie?

Kaźmiż skladke zaplac to bedziesz wiedzial co i jak z olkuszem.....

kurde
dajcie numer konta.... niech strace ale zaplace....

ale niech sie ktos ruszy i spotkajmy sie w niedziele przyszla w olkuszu... licze ze bartongi, gumbasy, chudzielce, pomarancze, carvy, blade itp sie rusza z okolic slaska i katowic

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-04-13 17:10:30 ]

konto masz wiec... lol

dobra wplacilem 18 pln...wiecej nie mam, doplace te 2 pln przy okazji niech mi ktos status zmieni

i pisac kto bedzie w olkuszu

Chciałem z tego miejsca napisać żeby w końcu zebrać się ekipą konkretną ze Śląska i wyruszyć na Kraków
Ja jestem za!!! w końcu trzeba poznać "elite" z Kraka

haha piter dobrze gadasz wóody ci dac hahahah no to jesli ekipa krakow zbierze swoje 4 litery i przyjedzie do olkusza to bedziesz mial okazje... no chyba ze mowisz o imprezie integracyjno zapoznawczej....:> (chodzi mi tu o rozmowy przy kawie itp nic z %% tych zeczy ) hahahah

wstępnie jestem na tak, ale nie wiem czy sie wyrobie z furą...

No to nie ma wyjscia, trezba auto odebrac max 22 kwietnia

Nio podjechal bym... zobaczyc w koncu gdzie to jest w Olkuszu
23 (niedziela) pasuje i nie chce byc inaczej

no no byle tak dalej co z reszta slaskiej ekipy?

nono wpisywac sie :d robimy imprezke jak za starych dobrych czasow

Cytat:
2006-04-13 17:36:49, piter_s1 pisze:
Chciałem z tego miejsca napisać żeby w końcu zebrać się ekipą konkretną ze Śląska i wyruszyć na Kraków Ja jestem za!!! w końcu trzeba poznać "elite" z Kraka

Panie exMember moze i pan by o skladce pamietal....

carv nie marudz tylko powiedz czy ty, blady i mar bedziecie...

Cytat:
2006-04-13 22:19:10, CarvMachine pisze:
Panie exMember moze i pan by o skladce pamietal....

panie Drink ON memer pare postow nizej napisal ze zaplacil hah widzimy jak kolega czyta posty tematy itd

jako exMember zabiore sie chyba z fryzjerem

ale on mowi ze woli kolezanke hahahah wiesz memberem mozesz znow zostac :] nic trudnego...
ps karuzel przypomnij mi tak dzien wczesniej zebym ci te boczki wziol bo leza i czekaja wciaz :]

postaram sie być,ale nie obiecuje...
Blademu autko wyszło chwilowo na spacer

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-04-13 22:45:56, mar125 pisze:
postaram sie być,ale nie obiecuje... Blademu autko wyszło chwilowo na spacer

mar no nie gadaj...kto grilla przywiezie? a co z bladym?