Zlot Piestany 2006 - Slowacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ukazalo sie zapowiedz 9 zlotu w Piestanach na Slowacji.Nie ma jeszcze konkretnej daty , ale zlot odbedzie sie w czerwcu.Konkretne informacje pojawia sie pewnie w najblizszych tygodniach na czeskiej stronce fiata 127. Czy ktos sie wybiera?

Ja bym sie wybrał ale z kasa słabo a jeszcze nieszczesny próg do roboty mam ;/ zobaczymy co sie da zrobic

ja bym sie wybral, mysza jak by co to daj znac, od ciebie na slowacje to po drodze przez moje tereny

Data to najprawdopodobniej 10.06.06

Zlot odbedzie sie 10.06.06 , rozpoczecie 8.00 , okolice miasta Piestany , a dokladnie na torze kartingowym "motockarove trati"w Trebatice.Koszt uczestnictwa w zlocie(brania udzialu w malej pojezdzawce) to ok 300koron , w innym przypadku friko.Nocleg na wlasna reke.
Czy ktos sie wybiera?

jak kasa bedzie to ja chetnie ale narazie kiepsko z kasa pozdr.ale jak co dam znac

Wlasnie wrocilem ze Slowacji - kto sie wybieral i nie pojechal niech zaluje.Zlot poczatkowo rozpoczol sie dosc niemrawo , jednak z kazda godzina emocje rosly , a skonczyl sie dosc mocnym zakrapianiem , tak ze zona wyciagla mnie za kolnierz do samochodu , w ktorym spedzilem noc.Jeden z organizatorow zrobil mi nie lada niespodzianke - prawie ze w prezencie dostalem przedni prawy blotnik do 127!!! Mam kilka zdjec i krotkie filmy , a takze plyte z filmami z poprzednich zlotow , jak mi ktos pomoze to pojawi sie to wszystko na forum.

Wklejam fotki z imprezy na zyczenie myszy127

Jeszcze kilka zdjec od myszy127:

Kolejne zdjecia ze zlotu.....