VRX6 38CM - Ktoś ma ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem na allegro coś TAKIEGO

W sumie gośc nie chce za to fortuny, a głośnik robi wrażenie, pytanie tylko jak gra w rzeczywistości ??

opis przesadzony i to niezle!! iza taka cene niema co sie spodziewac rewelacji!! ale grac to tam napewno bedzie calkiem, calkiem

Głośnik 30cm z reguły grać powinien...... ech 400watt..... żeby chociaż miało ze 150 to będzie ok

400W to bedzie peak, po czym qpujesz nowa tube

Mysle ze wystarczy spojrzec na komentarze dot. tych tub, one mowia same za siebie. Jak chcesz miec cos ekstremalnie taniego a przyzwoitego to warto skusic sie na DIY np. na glosniku STX GDN 27-150-4SS---ok 70zł. albo lepiej GDN 27-300-4SS( ale ten kosztuje juz ponad 100), bije na glowe pseudo subwoofery z allegroza smieszna cene! STX a najlepiej poczytaj o tym TU

http://allegro.pl/item97551772_subwoofer_30cm_400w_do_tuby_wentylowana_cewka.html

tu masz do kupienia ten glosniczek z tej tuby za 40zl:] ja bym wolal kupic takie dwa glosniki i zrobic sobie samemu skrzynie:]

i chodzi już na samym radiu... ech Cudo!

A tak serio: z rozmiarem głośnika nie ma co przesadzać, bo trzeba mieć też dobry wzmacniacz, co by go napędził...

Cytat:
2006-04-20 20:10:51, red_esi pisze:
i chodzi już na samym radiu... ech Cudo! A tak serio: z rozmiarem głośnika nie ma co przesadzać, bo trzeba mieć też dobry wzmacniacz, co by go napędził...

ja mam wzmacniacz 200W max i glosnik 30cm... wzmacniacz radzi sobie z nim doskonale!! jest ustawiony na polowie mocy i glosnikiem trzepie, az w samochodzie nie idzie czasem wysiedziec!!

Cytat:
2006-04-20 20:12:31, pytlar pisze:
ja mam wzmacniacz 200W max i glosnik 30cm... wzmacniacz radzi sobie z nim doskonale!! jest ustawiony na polowie mocy i glosnikiem trzepie, az w samochodzie nie idzie czasem wysiedziec!!

no właśnie ale dobra 200 trochę kosztuje co znacząco wpływa już na koszt bassu

nie ma się co łudzić, że tuba za 100pln + wzmacniacz nówka za 100 pln dadzą niesamowite efekty...