Naklejeczka :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie za ma co...

Bogdanowe auto? Nio nio. Mam nadzieję, że się wreszcie wezmę za robotę i mój tył też tak będzie wyglądał (chodzi mi o naklejkę, nie o kolor ).

Nie ma co - eleganciaro esperalo

Biję pokłony przed Tobą KeyJey za Twe dłonie i oka pomocne!!! Serdeczne dzięki za "publikację" foty!
P.S. panowie KRAWAT i JACO jak z przesyłkami bo mnie to niepokoi niezmiernie

No No Panowie!
Spisaliście się w 100% jeśli chodzi o ten nowy projekt naklejki !!!
Jak dla mnie wygląda zajebiście i cholernie elegancko - pasuje do Espero jak ulał !!!
...aż mi wstyd za tą moją którą ja zropbiłem na początku - w porównaniu z tą waszą z powyższego zdjęcia, to ta moja to kompletna kicha!

Lukasz! Gdyby nie Twoja koncepcja i Twój projekt nie było by tej kolejnej....wszak to tylko korekta tego co Ty stworzyłeś....no i w końcu pracował nad tym mistrz,specjalista od takich "dzieł" reklamowych! ....jego praca to wymyślanie i wykonywanie czegoś ładnego!-spróbowował by to zmaścić to w ryj! ...i dobrze, że tym razem mu wyszło tak dobrze! . Wesołych Jajek!!

Bogdan ja już dostałem naklejeczkę - już Ci nawet podziękowałem - w poniedziałek będę naklejał. Jeszcze raz dziękuję Bogdan.

nioooo taaaak,zawsze coś przeoczę!...czyli ostał się nam jeno beznaklejkowy Krawat ???...no chyba,że dostał tylko ni ma go na forum bo już święci jajka

Dzisiaj znalazłem trochę czasu i wreszcie przykleiłem naklejkę.

Trochę może krzywo , ale robiłem to w dużym pośpiechu.

noooo martiznezzz!...popisałeś się!! GRATULACJE!!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-04-20 00:19:42 ]

Cytat:
2003-04-20 00:18:39, bogdan1 pisze:
noooo martiznezzz!...wyduś z siebie coś więcej na ten temat!...proszęęęęęęę

O so chodzi??? Chcesz wiedzieć jak mi się udało ją przykleić krzywo?
Zapomniałem dopisać w poprzednim poście. Wygląda dużo lepiej niż się spodziewałem. Dopiero na samochodzie widać cały jej "urok". Dobra modyfikacja Bogdan.

no nieeeee!! to gratulacje,że wbrew Twoim obawom poszło wcale nieźle!...po co piszesz że .."trochę krzywo"...zaraz będziemy szukać dziury w całym , a wygląda WZOROWO!!...P.S. fajna fotka i mam frajdę, że Tobie też się podoba!!

Jutro ja kleję nówkę sztukę

Co miałem zrobić jutro, zrobiłem dzisiaj
Efekty
Wystarczy spojrzeć na powyższe zdjęcia i tylko zmienic kolor auta na zielony