Instalacja Koltec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam holenderską instalację Koltec-Nissan Sunny 1.6.
Od paru dni przy małych obrotach gaśnie mi silnik, na benzynie pracuje bez problemu, przy wyższych obrotach pracuje też na gazie. Wymieniłam filtr gazu i powietrza.
Potrzebuję adres jakiegoś solidnego gazownika Warszawa i okolice, który by mi pomógł. Chodzi oczywiście o instalację holenderską. Bardzo proszę o pomoc. Teraz kiedy dojeżdzam np. do czerwonych świateł przełączam się na benzynę, ale przyznaję, że taka jazda jest trochę denerwująca.

Kolteca ma sporo opli. Na forum vectry jest sporo użytkowników tej instalacji. Przeczytaj ten temat:
http://forum.vectraklub.pl/viewtopic.php?t=12470
napewno sporo się dowiesz o tej instalce a i adresy serwisów też się pewnie tam znajdą.

Witam .
Pytanie do autora tego wątku ! Jak diagnoza auta bo mam chyba ten sam problem !!!!!!! Czy usterka została zlokalizowana ? I co to takiego było ???????????

Znam jeden warsztat zajmojacy sie cholenderska instalacja
w zabkach na ul. Tetmajera 4 tel. 022 781 65 32
Polecam

Dzięki kolego za adres , jakoś się uporałem z moim kłopotem zrobili mi auto w ASO ABEXIM , ale następnym razem pojadę już do normalniejszego mechanika-gazownika

Miałem czyszczenie przepustnicy wymiana jakiś filterków , poustawiali ciśnienia i jest OK