Verba czy mandaryna?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na co bardziej poleca dupeczki na miescie podczas wieczornego lansu?

Verba ziąąa same piiosenki dla goracych wilgotnych mlodych szpareczek. jak zakurzysz Verbe w swoim Colcie to im sie same picze otworzą

ehhh kurde zero pojecia o muzyce... nie wiesz ze teraz wracamy do dawnych lat i sluchamy modern tokinkg? Zero pojecia o lansie, zero...

teraz to tylko YATTA!!!

modern toking mam tylko na kasecie
mowicie ze mandaryna juz nie te klimaty? tekno tekno tez nie pewnie...
ciezka rozkminka...

A dupa tam...teraz slucha sie tepych zaboli i innych elektro mutantow. Wsadzcie do aut Unitre ZK 246 z przetwornica na 12V i zapodajcie jakie pisniczki z lat 70-tych a pitki sie wystrasza,to juz zalezne od rejonu polski tylko gdzie na co babeczki latajom.

Z moich ostatnich obserwacji wynika że najbardziej oglądają się za 4garami do tego lansiarski basowy tłumik i jest hardkor jak keczup pudliszki

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-04-20 10:30:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-04-20 10:30:46 ]

ja niedawno zmienilem dupowóz ale duby coś nie lecą (widać u nas nie blachary ) może faktycznie cza lansiarski tlumik zalożyć i z zimnym lokciem jeździć

modern TOKI ? ostro... Toki to co wybrales na lans bans ? ja bym pomyslal nad Blog 27 moze wyrwiesz jakies furjus extra punk blachary z gimnazjum... wpadnij we wrzesniu do Petrojarska maj sister idzie do gimbusowni sie zrobi mega lans pod szkola

Sie w ogole nie znacie panowie, kazdy sznujacy sie lanser wie ze blachary z pod gimbusowni to tylko na tokio hotel lecom

Cytat:
2006-04-20 17:02:16, cypherius pisze:
(...)ja bym pomyslal nad Blog 27 moze wyrwiesz jakies furjus extra punk blachary z gimnazjum... (...)

no no, też nad tym myślałem, ale to już jest wyższa półka lansu. Z taką muzą w aucie trzeba uważać, bo towarexy konkretne na to lecą

A mnie sie tam nadal wydaje że prawie każdej dupie (znaczy 99,9% dup tak ma) sie robi mokro jak widzi starą rozjebaną fure z ryczącym wydechem, dudniącym bagażnikiem oraz tonami szpachli i nakładek, a jak przypadkiem jest to BanditenMotorenWagen to już wogule orgazm na ulicy, ale jak jest to jeszcze najbardziej krzywdzony model czyli E30 to już wogule klamki by odgryzła żeby sie dostać do środka.

A wiesz roli ze cos w tym jest... jak jezdze z kumplem czasami E30 to sie tak ogladaja ze szok... chociaz za fiatem tez sie ogladaja... ale to moze dlatego ze poprostu myla z beta W koncu takie podobne...
Co do muzy to teraz laski lecom na Tokio Hotel oni sa tacy mroczni... a mrok teraz jest w modzie

Cytat:
2006-04-20 18:29:56, Vyzn-R pisze:
A wiesz roli ze cos w tym jest... jak jezdze z kumplem czasami E30 to sie tak ogladaja ze szok... chociaz za fiatem tez sie ogladaja... ale to moze dlatego ze poprostu myla z beta W koncu takie podobne... Co do muzy to teraz laski lecom na Tokio Hotel oni sa tacy mroczni... a mrok teraz jest w modzie

to co wiem to tam jest jeden ON, reszta to takie w sumie kobiety... chociaż wiadomo jak niemki wyglądają

toc to dzieci swiezo pewnie po mutacji w dodatku wygladajace jak wymiot po Komandosie i kolacji w McDonaldzie... a tego frontmana bym zapoznal ze swoim martensem z checiom

Cytat:
2006-04-21 16:04:47, cypherius pisze:
toc to dzieci swiezo pewnie po mutacji w dodatku wygladajace jak wymiot po Komandosie i kolacji w McDonaldzie... a tego frontmana bym zapoznal ze swoim martensem z checiom

Mój martens już by nie dał rady
ale musze sie przyznać że z początku myślałem że to facet taki bardziej gejowaty, ale potem zauważyłem zalązki sutów u tej pani

a moze to eunuch, sluzka ze swiatyni Minerwy ?

Siwy mow ty po polskiemu bo nie wiem o czym rozmawiasz. Co to jest ten minerwa?

Cytat:
teraz wracamy do dawnych lat i sluchamy modern tokinkg

moder wymiata dziasaj wypalilem plytke na sprobowanie, jest konkretne ... nadaje sie

Ale lans, zarzucilem radyjo do uniacza i mala przejazdzka po miescie ze stara kaseta Modern talking - Brother Louie jak lecial to sie blachy ogladaly na swiatlach Polecam