MotoNews.pl
6 Foty mojej gabloty (kolejne) (14365/0)

Foty mojej gabloty (kolejne)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak, jak obiecywałem, kolejne zdjęcia mojego maluszka, juz raczej do popatrzenia niż do oceny, bo ta już była.

Oto link gdyby zdjęcia niedziałały (tam jest ich więcej): http://kolos.math.uni.lodz.pl/maxx/left_menu_126p_mcq.html

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2003-04-18 12:27:51 ]

jak chcesz zeby fotki byly widoczne wywal z adresu tekst "window.php?id=" - schwepes

no to poraz kolejny... mnie sie bardzo podoba

Bardzo , bardzo ładny jak już pisałem , tylko jedno pytanko , dlaczego piesek kiwjący główką (super bo z epoki)siedzi na tunelu a nie na tylnej półce

Wiesz czemu? Bo mnie drażni jak podczas zakrętu lata po całej półce, bede musiał go na klej potraktować

Jestem pod wielkim wrażeniem. Kolor super, zrobiony na oldtimera, ładne choc dość popularne felgi i te chromy i znaczek
Moze jeszcze pokusisz sie na znaczek Licencja Fiat na prawym tylnym błotniku ?!
Słyszałem ze w Łodzi jest gielda gdzie sa tylko cześci do oldtimerów, wartobyłoby poszukać.
Co mi sie nie podoba to wycieraczka z tyłu.

mam znaczek "licencja fiat" jednak ciężko go zamontować.. a co do wycieraczki, to pracuje nad klapą od 600, troche inna, w tej wycieraczki chyba niebedzie.

naprawdę zajebisty jest!! a jak ci silniczek hula??

wszystko ok ale musze potępic pomysł wycieraczki fe

Jak chodzi mi silniczek? Śmiga jak ta lala. Narazie jest na dotarciu (wymieniałem pierścienie), ale właśnie obliczyłem spalanie... wyniosło 5,5 litra nieźle nie? Zrobił sie znacznie bardziej elastyczny, 4 bieg można zapiąć już przy 40km/h i wcisnąć gaz - normalnie przyśpiesza bez dławień.
Ogólnie jestem b. zadowolony.

a gdzie naklejki klubowe ?

jeszcze nie był polerowany i niestety nieposiadam naklejek klubowych jak moge je zdobyć?

Ja mam pliki ze wzorami naklejek klubowych, wiec wiesz do kogo walic.. Poza tym sam bede chcial jeszcze raz zrobic logo wiec napewno wyszlo by taniej

No - Maluszek bardzo sympatyczny
Do pełnego efektu brakuje tylko leekij glaby.

Mcqueen - Poldek Coupe cały czas jest do wzięcia!!! - jednak Dzidas wymiękł

Remias, ja gdybym był poznaniakiem to bym go brał bez namysłu, ale weź sobie wyobraź ile ja zabule za transport do łodzi... A tak wogóle to czy mozesz mi napisać na priv jaki jest jego stan i czy ma papiery? Tzn. zdjęcia mam na kompie, i z tego co pamiętam to nie ma on silnika...
Pozdro.

Cytat:
2003-04-18 14:08:51, MCQUEEN pisze:
mam znaczek "licencja fiat" jednak ciężko go zamontować.. a co do wycieraczki, to pracuje nad klapą od 600, troche inna, w tej wycieraczki chyba niebedzie.

A ta klapa od 600tki to jest ta z większymi wlotami??? Jak tak to gdzie można taką dostać bo jestem zakochany w tych klapach!

dokładnie o takiej klapie mówie. Skąd ją zdobyć? Niewiem. Trzeba mieć szczęście, szukać po szrotach. Moją akurat zdobył dla mnie Moch.

Cytat:
2003-04-20 11:08:45, MCQUEEN pisze:
....jaki jest jego stan i czy ma papiery? Tzn. zdjęcia mam na kompie, i z tego co pamiętam to nie ma on silnika...
Pozdro.

Stan taki, jak widać na zdjęciach - bez silnika i skrzyni i paru elementów karoserii Cena złomu
Z papierami nie wiem jak jest dokładnie - złomiarz ma tylko ksero dowodu.
Jak chcesz telefon na ten szrot to wal na priv

Maluch po zalozeniu zderzaka zrobil sie CUDOWNY. Co do klap od 600 to czekam na te "moja" u McQueena z niecierpliwoscia. Po drugie to wcale nie sa klapy od 600 lecz od wersji zwanej Bambino i chyba bede mogl jeszcze zalatwic ich pare .