Pomóżcie po próbie zniszczenia barierek na Katowickiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje kupić Lewy błotnik w listwie chrom tyl i przód, drzwi lewy przód i tył, tylny i przedni zderzak (może byc od 3.0).
Moje autko to `91, 2,6 Sedan A Kontakt: 0-607886451

to zależy co rozumiesz przez pomoc ale nadawaj co potrzeba i z ile????

mogę załatwić wszystko co potrzebujesz ale w krakowie. zderzak przód kompletny za ok. 600, cen reszty nie znam w chwili obecnej. jak jesteś zainteresowany to daj znać.

mogę załatwić wszystko co potrzebujesz ale w krakowie. zderzak przód kompletny za ok. 600, cen reszty nie znam w chwili obecnej. jak jesteś zainteresowany to daj znać.

Cytat:
2003-04-20 08:33:16, robert_kraków pisze:

Czy możes do mnie zadzwonić na numer 607886451. Pozdrawiam

Robert ja zapłaciłem za zderzak do B 150zł. Podajesz ceny nowych rzeczy ??

to się może i zgadza. ale do A nie robią nic w polsce i wychodzą w grę tylko oryginały. a sama listwa chromowana do przedniego zderzaka kosztuje w serwisie jakieś 300 zł. poczne po 150. kompletny zderzak w sklepie kosztuje w granicach 4000 zł.

to się może i zgadza. ale do A nie robią nic w polsce i wychodzą w grę tylko oryginały. a sama listwa chromowana do przedniego zderzaka kosztuje w serwisie jakieś 300 zł. poczne po 150. kompletny zderzak w sklepie kosztuje w granicach 4000 zł.

a ja mam jedne i drugie drzwi po 200 zl oczywiscie nie uzbrojone jesli cie to interesuje to daj znac tylni zderzak rowniez mam a i przedni lezy tylo tu miales taniej ten przedni do wyrwania

Dzięki wszystkim za odzew. Mam juz prawie wszystko. potrzebuje pilnie przednia belke pod zderzak immscher od Omegi 3000 GSI.
Jeśli ktoś miałby cos takiego to prosze o telefon pod nr. 607886451.