MotoNews.pl

Ponownie Lancia Delta Lpg 1000zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponownie wystawiam moja Lancie na sprzedarz tym razem za 1000zł wraz ze wszystkimi czesciami.
1987/96
hak
gaz
1600ccm
90km
157 000 km
wersja podstawowa
ubezpieczenie do 15 maja (213zł)
przeglad do pażdziernika
Kupcie bo pujdzie na złom a troche szkoda
jak cos to priv
Pozdrawiam

A tu aktualne fotki

kolejne fotki i znowu nie umyta, ty naprawde chcesz go sprzedac?

Mało czasu na mycie i aparat dorwałem przelotem

Przynajmniej widać ze nie picowana. Wez mi powiedz jaki jest tego rzeczywisty prawdziwy stan, co sie za jakis czas sypnie jakie koszty czesci itp... ogolnie wszystko co chce wiedziec nowy wlasciciel - student z nieduzym zasobem gotowki.

poszedł priv

bez obrazy ale wygląda na parcha

Cytat:
2006-04-26 17:21:44, owz pisze:
bez obrazy ale wygląda na parcha

czego wy chcecie od auta za 1000 pln??

Silnik po remoncie bude po blacharce i malowaniu najlepiej 3 warstowym metalikiem. Nowe bilsteiny, ferroda i brembo. A przed odjazdem jeszcze loda żeby się miło jechało

jesli silnik w miare sprawny to mozna to lancie wybebeszyc i smigac na kjsy. Napewno lepsze to niz kaszlak...

Za tausena spoko autko,zależy ile pali i co do zrobienia.Tylko trzeba mieć tego tysia.

Ja bym z checia wziął tym "parchem" sie zaopiekowałem ale duzo za daleko jak dla mnie. A tysiak to smieszne pieniadze jak za auto.

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2006-04-26 23:59:22 ]

no ja bym tez nie wzgardzil, i do tego hak ma, na holownik by bylo. mozesz powiedziec ile to gazu pali?

Pali 10 litrów gazu tak jak u mnie po górach, troche po miescie
Do zrobienia jedynie zawieszenie bo wali jak cholera do wymiany gumy na wachaczach i od stabilizatora i powinno byc git

jakby bylo blizej to bym sie skusil, a takto

gwizdu, gwizdu Lancia poszła w pi...du
Wczoraj kupił koles Lancie ,, bez gazu ,, i wkoncu trafiła tam gdzie jej miejsce na OS-y 3 maja w Nysie rozgrywany jest jakis kręcioł po ,,równych,, szutrach i tam pojedzie moja Lancia
Podobno ma byc fajnie- 3 maja Nysa