[s]BLACHY DO MONTOWANIA HAMULCÓW TARCZOWYCH CC W 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oferta TRS Racing poszerzyła się o blachy do montowania hamulców tarczowych z CC/SC w Fiacie 126p.
Koszt dwóch blach razem z tulejkami dystansowymi to 36zł.
Blachy są nowe, wycinane plazmą, gotowe do montażu.
Przy większym zamówieniu istnieje miożliwość negocjacji cen.
Kontakt na priv lub maila, ewentualnie telefoniczny po 17-tej.

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-05-05 21:30:19 ]

ja na 90% bede zainteresowany. Bo mam zwrot tych od zoltara - gosc czekal misiąc na poprawienie ich i znow mu przyslal zdupione....zatem zeby sie niewkurwiac juz z Zoltarem kupie za wlasna kase i tyle....tylko czekam czy koles je sobie sam poprawi (w co watpie) i daje znac.

Cytat:
2006-04-25 21:07:00, Pat_kdb pisze:
ja na 90% bede zainteresowany. Bo mam zwrot tych od zoltara - gosc czekal misiąc na poprawienie ich i znow mu przyslal zdupione....zatem zeby sie niewkurwiac juz z Zoltarem kupie za wlasna kase i tyle....tylko czekam czy koles je sobie sam poprawi (w co watpie) i daje znac.

Prawdopodobnie musisz (musi) splanowac podkładki dospawane do blachy, i ew. otwór centralny poszerzyć. Przynajmniej tak było u mnie.

ile mozna wysylac? mialo byc dobrze za pierwsyzm razem......drugi to juz wogole powinno byc luz....a dalej chujnia jakich malo.

Nie ma problemu. Zamowienia przyjmuję na priv lub e-mail.

ja tez jestem zainteresowany
na dniach dam znać

ja sie odezwe na gg

W związku z licznymi pytaniami informuję, że komplet (dwie szt) nowych przewodów miedzianych ze zmienionymi końcówkami na pasujące do CC kosztuje 35zł, przewody elastyczne 18 zł/szt

Fotki już są.

dobrze ze znajduje sie ktoś na forum kto staara sie ułatwic innym zycie za takie pieniadze to dobra oferta..

sorry ze ot robie ale macie jeszcze w swojej ofercie hydrauliczne reczne?albo czy bedziecie miec bo za jakis czas bede musial kupic

Jeśli będzie potrzeba, będzie oferta

czy jesli wezme te blachy, to miedziane coś i przewody to bedzie mi brakowac do przekładki tylko tarczy i zacisku?

mampytanie - a co z tymi kawalkami blachy co maja byc wspawane na te jarzama?to co dystansuje cale te hamulce z CC?

Cytat:
2006-04-27 17:22:58, PitGTR pisze:
czy jesli wezme te blachy, to miedziane coś i przewody to bedzie mi brakowac do przekładki tylko tarczy i zacisku?

No tak

Cytat:
2006-04-27 17:26:01, Pat_kdb pisze:
mampytanie - a co z tymi kawalkami blachy co maja byc wspawane na te jarzama?to co dystansuje cale te hamulce z CC?

Są już przyspawane. Akurat na zdjęciu nie widać, są od spodu.

biore komplecik.

to ja tez wezme komplecik z przewodami

EDIT: ja jednak na razie spasuje, jak mi nie podejda z dfa to bedziemy myslec

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-05-03 10:55:36 ]

Przypominam, że konkretne zamówienia tylko na nitro_trs@wp.pl
lub na priv!!!!

a jakby kto chciał mam komplecik zacisków nówek do cc