MotoNews.pl

Różnice e46 przed i po liftingu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Na początek witam wszystkich.
Właśnie kupiłem moje pierwsze BMW
Jes to e46 2000r w wersji touring.
Jest ono lekko uszkodzone tzn mam do zrobienia przód (lampy, błotniki maska i zderzak) znajomy blacharz poradził mi żeby zrobić nowy przód po liftingu bo ładniejszy i wogóle. I tu zaczął się mój problem tzn czy maska przed i po liftingu jest taka sama czy się różni (wiem że błotniki, światła i zderzak są inne) a co z maską? I czy do e46 są lampy przednie z ringami?
Dzięki i pozdrawiam wszystkich BMW maniaków

[ wiadomość edytowana przez: mayday26 dnia 2006-04-26 20:49:38 ]

maska sie rozni i nie bedize pasowala bo po liftingu ma wiekszy "grill". poza tym jak ktos zobaczy twoje auto i zobaczy rocznik to jasne bedzie ze bylo robione.. no i jak wymienisz blotniki maske i zderzak lampy i wszsyko co trzeba to tak jakby ten samochod po tym wypadku to przodu juz nie mial. przod czy ladniejszy.. wedlug uznania. ja tam w sumie ciesze sie ze mam sprzed e46 nie mialo oryginalnie lamp z ringami.

[/

[ wiadomość edytowana przez: moCry dnia 2006-04-26 21:23:38 ]

mocry a jak ci sie jeździ na tych wielkich kołach?

nie narzekam. jezdzic musze ostroznie.. wyskakiwanie i wskakiwanie w koleiny nie wchodzi w gre... nosi jak cholera. po lublinie nei jest najgorzej trasa lublin warszawa tez nie jest zla ale ja przewaznie jezdze za granica a na autostradach jest ok, troche twardo i glosniej ale za to jak wyglada fajnie ) a najlepiej to mi sie smiga po polskiej A2, pusto, prosto i ile fabryka dala .... )

ehhhh nostalgia...

Cytat:
2006-04-27 21:08:29, moCry pisze:
nie narzekam. jezdzic musze ostroznie.. wyskakiwanie i wskakiwanie w koleiny nie wchodzi w gre... nosi jak cholera. po lublinie nei jest najgorzej trasa lublin warszawa tez nie jest zla ale ja przewaznie jezdze za granica a na autostradach jest ok, troche twardo i glosniej ale za to jak wyglada fajnie ) a najlepiej to mi sie smiga po polskiej A2, pusto, prosto i ile fabryka dala .... )

ja mam 16 cali i chetnie bym założył 15 na nasze drogi ale niestety nie da sie założyć bo hamulce przeszkadzają

ja zdjąłem śliczne 17 i założyłem 15.
nie dało sie jeździć, ale to już było w innym wątku