Fiatos z Kaka ;p Zna kto? pewnie bart ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Wyglada jak z fabryki masakra zawias zimy pewnie niewidzial ajjjj jeszcze mnie wyprzedził skurczybyk!! wariat jakiś....

nie widzialem, nie znam ladny

ja wole to audi

slicza 131 special. Felgi coprawda raczej nowsze niz auto, ale pasuja jak ulal. No i dupska po ziemi nie ciagnie.... Cos pieknego.

P.S.

Dzis moja 131 przeszla prtzeglad i kosztowalo mnie to standardowa kwote, a diagnoste ktory sie pod tym podpisal widzialem pierwszy raz w zyciu

Wprawdzie na fotkach nie widać ale zawias wyglądał tak jakby zjechał z taśmy zero brudu metalowe części się świeciły! coś pieknego dla moich oczu a i jeszcze łądnie zapiepszał piekny aj aj aj myślałem że bart będzie wiedział kto to mam jeszcze filmiczek telefonem krecony ale bardzo kiepska jakość

Cytat:
2006-04-26 20:53:53, Krzyh00 pisze:
ja wole to audi

A na cóż Ci taki szrotex ?? Wałki do tego g.. robimy cześciej niż do DF

ŁAdna ŁAdna

jak byles na bronowickiej to trzeba bylo wpasc mnie odwiedzic

Cytat:
2006-04-26 21:16:43, pterock pisze:
jak byles na bronowickiej to trzeba bylo wpasc mnie odwiedzic

Do garage? Moge w piątek Cie odwiedzic jak bedziesz :p

kiedys juz go chyba widzialem... sie mi zdaje

Cytat:
2006-04-26 21:02:39, pavlus pisze:
A na cóż Ci taki szrotex ?? Wałki do tego g.. robimy cześciej niż do DF ŁAdna ŁAdna

eee co?

Przykre ale prawdziwe. bardziej ścierające wałki niż w 2,5-4,0 TDi są tylko w barvie 1,4 12V. Mieliśmy już komplet (4 szt.) wałków od 4,0 po 70k km. A ceny nowych wolisz nie znać.

jak Cię stać na taki wózek to za przeproszeniem masz to głęboko w piździe

Cytat:
2006-04-29 00:23:51, owz pisze:
jak Cię stać na taki wózek to za przeproszeniem masz to głęboko w piździe

to co...Ci, ktorych na to stac mozgow nie maja i nie wiedza ze walek powinien wytrzymac te 300kkm? mowie o samochodzie o pojemnosciach rzedu 3-4 litrow...bo jakby mnie bylo stac na taki samochod to wzialbym bardzo pod uwage taka awarie i pierdolnal takowym zlomem w dealera ktory mi to sprzedal...

a co do fiaciny...to mirki opdobaja mi sie te z prostakatnymi lampami z tylu i z okraglymi reflektorami i diesle...z garbem na masce moj tato taka mial...super byla...

a widzial ktoś tą mirkę wiśniową co stoi przy alejach jak sie dojezdza do kleparza po prawej stronie. troche ptaki ja juz obsraly, ale w sumie niezgorsza na pierwszy rzut oka. stoi jakby nie ruszana od dluzszego czasu

P.S. Sorry to nie mirka tylko 132 2000 climazetta czy jakos tak

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-04-29 08:39:45 ]

132?! panoczku...no nie wiem ja sie nie znam...tato mial tez 132 i jednak ono wyglada inaczej wg mnie...przynajmniej mojego ojca wygladalo inaczej mi linia boczna przypomina tylko 131 ;] no ale moze istotnie masz racje

p.s. sorki zle Cie zrozumialem...myslalem ze piszesz odnosnie mojej wypowiedzi ze to nie mirka na zdjeciu

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2006-04-29 15:19:15 ]