(S) części z rozbiórki fiata 131 supermirafiori

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , nie ma silnika , skrzyni i osprzetu , jest cała reszta , tapicerka kiepska , może ktoś jakąś duperele potrzebuje to pisac sprawdze czy jest i czy do czegoś się nadaje ,
Reflektor lewy prostokąt stan db (drygi tez cały ale jakiś zaparowany)Ładna atrapa przednia z ramkami chrom ,
Tylnia lewa lampa OK prawa poklejona , więc może być gratis , zderzaki plastikowe w miare , listwy itp są , klamki wszystkie są poza lewa tylnią , centralny (musze sprawdzić czy działa),chłodnica , dyfer , klapa tylnia , drzwi ni ma , szyby wszystkie , ładne chrom ramki .
Jak ktoś coś chce to pisac , tylko szybko , pojutrze może jej nie być
ceny przystępne

blady nie wyjebuj jej jeszcze jak wytrzezwieje to pogadmy

oki,dejta tylko żeby to było przed zlotem

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

zderzaki dlugie (do nadkoli) czy krotkie? Belka pod silnikiem pod poziome czy skosne poduszki? maska cala, zdrowa i prosta czy jakis gnieciuch? Potrzebuje plastiki, laczace rury od bocznych nawiewow z podszybiem (pod deska, takie okragle z zatrzaskami). wnetrze jest brazowe czy czarne? schowek otwierany do gory czy w bok?

P.S.

wrzuc to na forum 131, tam czesc osob zaglada przez 131.pl wiec nie widza calego F&F.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2006-04-27 09:16:51 ]

e no nie robcie ze mnie alkoholika

co do czesci, to interesuje mnie:

wałek kierowniczy, z krzyzakami
serwo z "pąpom" albo samo serwo
mechanizm podnoszenia ele szyby pasazera i pstyczki do szyb i centralnego
mechanizm centralnego zamka w prawych tylnich drzwiach
jak cos to jeszcze łozyska, jesli uszczelki do drzwi sa ok to tez by byly.

oczywiscie mam nadzieje ze cena mnie nie zmusi do jedzenia korzonków

a szyby zielone?

ten wałek to nie lepiej ci przespawać od małera ?przynajmniej miałbyś nowe

jesli bedzie w dobrym stanie to mi sie nie chce bawic w spawanie jak nie to juz mi kosa mowil o tym patencie

blady zyjesz?

żyje ale co to za życie

Mirka po zakupie , teraz ma pomalowane felgi które chce sprzedac z oponami za 200zł

Zajebisty pies Blady Wygląda jakby sobie na głowe zakładał tą miskę.

Kosa :
Cytat:
zderzaki dlugie (do nadkoli) czy krotkie? Belka pod silnikiem pod poziome czy skosne poduszki? maska cala, zdrowa i prosta czy jakis gnieciuch? Potrzebuje plastiki, laczace rury od bocznych nawiewow z podszybiem (pod deska, takie okragle z zatrzaskami). wnetrze jest brazowe czy czarne? schowek otwierany do gory czy w bok? [ /QUOTE]

zderzaki długie , w tylnim dzióra na wlew gazu , przedni lekko pęknięty po prawej , belke musze sprawdzić , maska pognita od przodu słaba... , te plastiki od nawiewów są , wnętrze brązowe , schowek otwierany do góry .

Dejta
[QUOTE] wałek kierowniczy, z krzyzakami
serwo z "pąpom" albo samo serwo
mechanizm podnoszenia ele szyby pasazera i pstyczki do szyb i centralnego
mechanizm centralnego zamka w prawych tylnich drzwiach
jak cos to jeszcze łozyska, jesli uszczelki do drzwi sa ok to tez by byly.

wałek kierowniczy ... jak to wyjąć??bo jak się napierdziele przy tym a się okarze że do dupy... serwo z pompą jest , hamowało mechaniz od pasażera powinien być , pstryczek jest jeden , od centralnego tez jest (pstryczek , bo mechanizm to sprawdze) uszczelki jakieś saprzyjedź jutro rano i se wymontuj co chcesz a tak serio to napisz co konkretnie chcesz i ile dajesz moge CI na raty rozłozyć

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-04-28 16:07:33 ]

serwo z pompa odpada bo moje sie okazalo sprawne pstryczki napewno biore mechanizm szyby tez (pasazera) za to daje flaszke

a za piasty i walek druga flaszka

Cytat:
2006-04-28 16:04:53, -SerU- pisze:
Zajebisty pies Blady Wygląda jakby sobie na głowe zakładał tą miskę.

poies może być do sprzedania jak będzie zainteresowanie wystawie aukcje

umie więcej takich sztuczek

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-04-28 17:14:57, mar125 pisze:
poies może być do sprzedania jak będzie zainteresowanie wystawie aukcje umie więcej takich sztuczek

i reaguje na wiele komend

np wyjebuj, albo spierdalaj

tem kolektor w sordku to z alfy czy jakas fiatowska wydumka?? idzie pod młotek ?

kolektor z alfy , ma już swoje przeznaczenie , moge mieć drugi jak chcesz , ale koleś się ceni

pies dzis zjadl kielbase z grila jak na chwile zostal sam , taki sprytny ze mu sie fafloki nie zapalily jak ja sciagal

mirka jeszcze stoi , chce ktos cos konkretnego?

dejta pstryczki i mechanizm sa Twoje ale spieniez ta flaszke , bo mnie windykacja cisnie piast nie rozbieram bo zacigne ja cala na zlom , chyba ze mnie cos wkrwi to ja potne

zamawiam drzwiczki schowka (jesli nei sa popekane) i konsolke srodkowa, maske jesli jest zdrowiutka i prosta no i ten plastik od rury nawiewu pod deska o ktorym wspominalem

blady a znaczek z atrapy tego 131 daj carvowi, zeby mi mial co oddac w koncu

Cytat:
blady a znaczek z atrapy tego 131 daj carvowi, zeby mi mial co oddac w koncu

moge mu sprzedac , ale tani to ten znaczek nie będzie