Poczebuje szybkiej rady (ALUMKI)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam sorki pewnie temat maglowany ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi,a mianowicie o 18:00 jade po alumy mają roztaw 5X110 ale mają et 45 a szerokość 7,5J i niewiem czy da sieje założyć a sprawdzić nie moge,,może ktoś się oriętuje??bo jak już kupie to odwrotu nie będzie

pomyliłem się co do ET bo mają ET41

Może i wejdą, ale strasznie się schowają do środka.

A tak na marginiesie nie POCZEBUJE a POTRZEBUJĘ

jeszcze podaj jaka wielkosc tej felgi

wielkość to R18 a szerokość 7,5J

Przy 16' jest ET 39 tak jak i przy 17, a jak jest przy 18 to tego juz nie wiem

byle sie jakoś dało je wsadzić,może dystanse dam jak się schowają zabardzo,byle tylko nie musiał ich odrazu sprzedać bonie bedą pasić

Wydaje mi się że będzie ok. Ja u siebie mam 8,5J x 18” ET30 i krawędź felgi jest praktycznie równo z karoserią (foto w profilu). Przy Twoim offsecie 41 będziesz pewnie potrzebował dystanse 10-15mm.

ok dzięki za wszystkie odpowiedzi,tez tam myslałem ze powinnywejść ale dystans pewnie się przyda

a za ile te felgi kupujesz???

Cytat:
2006-04-27 18:04:48, Immo pisze:
Wydaje mi się że będzie ok. Ja u siebie mam 8,5J x 18” ET30

I prawidłowo
U mnie cierpliwie czekają 7,5 x 17" ET 33 Irmscher Softstern

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2006-04-27 20:23:41 ]

za 1400zł nówki sprowadzone,jutro jade odebrać i zrobie fotki to zamieszcze w profilu

Ładne te Twoje nowe kółka, przypominają mi felgi z dużych Audi. Jak masz więcej fotek (i wyraźniejszych) to podeślij mi na immo@wp.pl. Dzięki

wysłałem ci już fotki,jak dojdą to daj znać bo były jakieś błędy i nie wiem czy dobrze śię wysłały

Fotki doszły, felgi są super .

Zakładałeś do nich dystanse czy obyło się bez?

nie dawałem dystansów pasowały elegancko podobno są one z VectryC GTS