Mała zajawka, maluch na 14" :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis z nudow zalozylem 14 na boba da sie jezdzic, ale przeba troche ranty podklepac. oponki to 195/50/14 i 195/45/14

wg mnie wyglada piknie tylko maluch brudasny...

moim zdaniem na 13tkach sa i tak idealne proporcje ;] ale..ciekawie

Coś mi się to nie widzi, poza tym te felgi są bliżej nieokreślonego koloru

eee dupiato to wyglada... 13 to max w maluchu

nie twierdze ze bede tak jezdził jak napisalem w tytule mialem mała zajawke. chcialem zobaczyc czy sie da. jesli chodzi o wyglad to dla mnie bomba. aczkolwiek do jazdy 13" rulez
fele za ciemno srebrne ale na fotach "nieco" brudne

kumpel zakladal 195/40/14.. podobno wizual miazdzyl

widzę że moje kubły nadal się trzymają

Ciekawie wyglada

Cytat:
owz
Wysłany: 2006-04-27 23:47:40

widzę że moje kubły nadal się trzymają

trzymaja sie super i sa super

A wg mnie wyglada jakby zalozyc kolka od malucha do wrotek :/ Z dupy fest

Smiesznie wyglada ale jak ktos napisal - ideal to 13
pozdrawiam

wyku..wiście to wygląda tylko powiedz jak to sie zbiera... pewno wogóle i jak Ci się kółkiem kręciło, ja na 175/50R13 to mam małą siłownie w aucie, robie wszystko aby jak najmniej kółkiem kręcić, bo to jest wysiłek straszny

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-04-28 00:07:37 ]

a mi sie podoba
dobry pomysł tylko jestem ciekaw jak sie malec na takich felach i z takim ogumieniem odpycha ?
w każdym bądź razie pomysł fajny a wygląd kozak

w sumie to wczoraj smarowalem zwrotnice i kiera chodzi calkiem przyzwoicie co do zbierania sie to nie zauwazylem roznicy. ranty troche obicieraja ale to jest do zrobienia. nie bede na nich jezdzil bo do jazdy wole 13" ale moze zaloze czasem dla "lansu"

na Twoich poszerzkach smigało by rewelacyjnie
w sumie to opona jest niziutka bo z przodu to jest profil 45 z tylu 50

Właśnie dużo ludzi twierdzi że różnica jest kolosalna w odpychaniu i spalaniu z większymi laczami, ale ja nigdy tego osobiście nie odczułem, jeżdżę już trzeci sezon letni na 175/50R13 i jakoś nic.
Jedynie teraz coś tam zamiata, bo geometrii nie mam jeszcze w pomarańczy zrobionej.
A co do 14" w czerwonym... może by i weszły, ale te balony co mam przy większych "dziurach" ocierają...

Fajnie nawet, fajnie Co do tego spalania i osiągów na większych oponach, to wydaje mi się że jeżeli jest dobra geometria i ciśnienie to nie powinno być różnicy. Sam też po remoncie zacznę się rozglądac za jakimiś 13''

Jatczak ma swoja malarie na 14 i wygalda to zdecydowanie lepiej niz twoj (no offence) z tym ze nei wiem jakie on ama na fele nanizane opony. Fotka pogladowa chocy taka (reszta na mojej stronei ze znanymi chyba wszystkim filmikami):

opona to chyba 175/50 r14 tak jak sc schumacher

Cytat:
2006-04-29 00:26:16, owz pisze:
opona to chyba 175/50 r14 tak jak sc schumacher

w tym rozmiarze sa same gowna a nie opony.

polecam yokohama advan 175/60 R13

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2006-04-30 00:05:51 ]

zoltar to wręcz idealna opona na warunki cywilne

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2006-04-30 00:27:00 ]